Sean Penn beolvasztja az Oscar-díjait, ha Zelenszkij nem beszélhet az idei Oscar-gálán

2022. március 27. 10:10

A színész szerint elengedhetetlenül fontos, hogy ráirányítsuk a világ figyelmét a háború sújtotta Ukrajnára.

2022. március 27. 10:10
null

Sean Penn arra buzdít, hogy amennyiben nem hívják meg az ukrán elnököt az Oscar-díjkiosztóra beszédet tartani, akkor mindenki a maga módján bojkottálja az idei gálát, ő be fogja olvasztani a díjait – számol be a Blikk. Az amerikai színész nemrégiben Ukrajnában forgatott egy dokumentumfilmet a Vice-nak az ukrán-orosz konfliktusról, azonban a háború kitörése után gyalogszerrel kényszerült elhagyni az országot Lengyelország irányába.

Penn szerint elengedhetetlenül fontos, hogy ráirányítsuk a világ figyelmét a háború sújtotta Ukrajnára. Az Oscar-díjátadó pedig egy olyan esemény, amely minden évben tömegek tekintetét vonja magára. Március 25-én arról írt a New York Times, hogy fontolóra veszik Penn javaslatát, de még nincs végleges döntés az ügyben.

(Fotó: Sean Penn amerikai színész, aktivista, a CORE nonprofit szervezet alapítója nyilatkozik a sajtó képviselőinek, miután megállapodást írt alá a krakkói városvezetéssel 2022. március 23-án. A megállapodás értelmében a városvezetés és a szervezet közösen segíti az Ukrajnából Lengyelországba menekülőket. MTI/EPA/PAP/Lukasz Gagulski)

Összesen 217 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2022. március 28. 13:29
Beolvasztotta?
kozmosz
2022. március 28. 01:02
Sean Penn ki is nyalhatja neki.
Báthory Ödönke
2022. március 27. 21:45
Nem sokat tudna belőle beolvasztani, kb 500 dollár drabja. Nem sok arany van benne, valószínű kerámia, vagy más fém, pl Al...
Akitlosz
2022. március 27. 21:04
Mekkora a fémértéke az Oscar díjnak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!