Kolozsváron is bemutatták az Elk*rtukat

2022. február 10. 18:16

Sokszoros volt a túljelentkezés a vetítésre.

2022. február 10. 18:16
null

Csütörtökön bemutatták az Elk*rtukat Kolozsváron. A politikai thriller zártkörű vetítésére többszörös volt a túljelentkezés. A romániai járványügyi intézkedések ellenére óriási siker övezte a vetítést és az azt követő beszélgetést. 

A beszélgetés során a közönség számos érdekes kulisszatitkot ismerhetett meg, valamint aktuálpolitikai témák is említésre kerültek.

A beszélgetésen részt vett Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakciójának vezetője, valamint Bokor Barna, a film egyik főszereplője. 

Láng Zsolt: Fontos felidézni és emlékeztetni

A frakcióvezető kifejtette, hogy fontos felidézni és emlékeztetni minden korosztályt a közelmúlt jelentős történéseire. Elmondta, hogy

2006 meghatározó jelentőséggel bír.

Kiemelte, hogy a magyarság 2022 tavaszán ismét választani fog, a tét pedig mindenki számára óriási.

Bokor Barna: Izgalmas volt a színészi feladat

A színész elmondta, hogy a forgatókönyv elolvasása után izgalmasnak találta a színészi feladatot, de tudta, hogy megosztó lesz a film. Nem volt kétsége afelől, hogy támadni fogják a szerep miatt, de

nem akar egy olyan világban élni, ahol félnie kell, mert elvállalt egy szerepet.

A film romániai forgalmazói biztosak benne, hogy az elkövetkező hetekben számos erdélyi moziban és közösségi térben sikerül majd vetíteni azért, hogy minél szélesebb körben eljusson a helyi magyar mozirajongó közösséghez.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2022. február 11. 10:24
Láng Zsolt mit keresett ott? Személyes jelenlétével kívánta igazolni, hogy ez egy propaganda, egy kampányfilm? Ezt eddig is tudtuk.
Akitlosz
2022. február 10. 22:15
"nem akar egy olyan világban élni, ahol félnie kell, mert elvállalt egy szerepet." Ezért öngyilkosnak lenni? Kár lenne érte. Javaslom, hogy ezt gondolja át még egyszer!
Akitlosz
2022. február 10. 22:14
Nem úgy, mint Tapolcán. Pedig még egy kormánybiztost is ráuszítottak a városra.
Párhuzamos különvélemény
2022. február 10. 21:19
Nagyon jó film, valóban mindenkinek ajánlom, a baloldaliaknak is, hogy gondoljanak bele, hogy mi ment és emiatt hogyan éreznek a magyarok... Köszönjük az alkotóknak! Még SOK hasonló kellene..., magunkról magunknak (elsősorban), de hátha külföldön is ránk néznének...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!