Félbeszakadt a Lyon és a Paris FC meccs nézőtéri botrány miatt

2021. december 18. 14:04

A francia futballkupában egymást lőtték petárdával a két csapat szurkolói.

2021. december 18. 14:04
null

A lelátón kitört zavargások nyomán félbeszakadt a másodosztályú Paris FC és vendége, az élvonalbeli Lyon mérkőzése, amelyet a két labdarúgócsapat a francia kupában a legjobb 32 közé jutásért vívott péntek este. Párizsi sajtóbeszámolók szerint a Charlety stadionban az első félidő után törtek ki összecsapások a két együttes hívei között,

petárdákat lődöztek egymásra, a drukkerek egy része pedig berohant a játéktérre.   

A szervezők a stadionban bejelentették, hogy nem folytatódik a meccs, amely 1-1-es állásnál szakadt félbe. A francia labdarúgásban az utóbbi időben egyre többször fordul elő, hogy erőszakos cselekmények miatt le kellett állítani mérkőzéseket.

(MTI)

Fotó: MTI/EPA/LUSA/Antonio Cotrim

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2021. december 19. 13:10
A kép alapján senki nem állíthatja, hogy rasszisták lennének! Hiszen befogadtak, bevettek egy fehéret is... A francia fociválogatott bálbekkjét, a fekete Evrát, interjúvolták az újságírók, még aktív korában. Rákérdeztek az élő 22 testvérére... -röhögve válaszolta; hát apám nemigen szeretett Tv-t nézni... Dolgozd fel Európa!
kozmosz
2021. december 18. 23:38
A képen csak egy fehér van, annak fogják a seggét.
Akitlosz
2021. december 18. 23:35
Ez nem francia labdarúgás, hanem afrikai.
akiaki
2021. december 18. 22:39
volt ingyen szaloncukorosztás a pályán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!