Biden most a klímacsúcson szundikált el

2021. november 01. 17:02

Nem ez az első eset, hogy Amerika elnöke nem bírt ébren maradni.

2021. november 01. 17:02
null

Az amerikai elnök hírhedté vált arról, hogy a fontos eseményekkor el-el szunyókál. Most épp az ENSZ klímacsúcsán bóbiskolt el. Az esetet a The Spectator írta meg. Szerintük az elalvás kevesebb mint 4 órával Joe Biden Skóciába érkezte után történt. A videójuk tanulsága szerint csak azután nyitotta ki a szemét az elnök, miután „egy ügyetlen pártbürokrata odarohant, hogy megzavarja” – fogalmazott a lap.

Nyitókép: OldQueenTV YouTube-csatorna

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mdave88
2021. november 02. 17:28
"My butt's been wiped!"
hátakkor
2021. november 02. 06:49
Én úgy szeretnék meghalni, mint a nagypapám. Békésen, nyugodtan elszenderegve egy kényelmes ülésben. Nem úgy, mint a buszának az utasai... BTW USA-ból vissza Keletre én is küzdök kis jetlaggel 1..3 napot késő délután. Igyekszem már a repzi út előtt, alatt megkezdeni az időátállásra való átállást, megvannak a technikáim, hogy kialudva érkezzek meg Pest-Budára.
gabor7th
2021. november 01. 23:44
"Ez a az egyik legfontosabb konferencia a történelemben"... Joe Biden szemei lecsukódnak.
gabor7th
2021. november 01. 22:55
És a világ nem menekült meg, mert Biden átaludta a beszédet... Amúgy úgy látom mások is eléggé unják és mintha valami gép beszélne... Pedig amúgy azzal riogatnak, hogy vészhelyzet van, 10 év és végünk meg ilyenek, de a vezetők erre csak jót alukálnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!