Letartóztattak egy transznemű bloggert, aki megerőszakolta saját anyját!

2021. augusztus 06. 19:47

A 39 éves Christine Weston Chandlert vasárnap tartóztatták le vérfertőzés miatt, mert állítólag megerőszakolta demenciában szenvedő idős édesanyját. A nyilvánosság szeme előtt, évek alatt bomlott meg az elméje.

2021. augusztus 06. 19:47
null

Egy transznemű YouTube -sztárt és képregényalkotót, aki „istennőnek” tartja magát, a hétvégén tartóztattak le, mert azzal vádolják, hogy idős, demenciában szenvedő édesanyját többször is megerőszakolta. 

A 39 éves Christine Weston Chandler, akit online „Chris Chan” néven ismernek CWCville -ben játszódó Sonichu és Rosechu internetes képregények alkotójaként szerzett hírnevet. 

 

 

A főszereplő, Sonichu, Pikachu és Sonic the Hedgehog egyfajta keveréke, aki boszorkányokkal, gonosz zsarukkal és internetes trollokkal száll szembe szerelmével, Rosechuval. A sorozat a 2000-es évek elején vált ismertté a 4Chan felhasználók körében, Chandler pedig azóta 27 000 követőt szerzett a Twitteren és 50 000 feliratkozót a YouTube -on.

„Mrs. Christine W. Chandler Sonichu vagyok, a CWCville és a Commodore Consoles istennője, valamint a Sonichu és Rosechu megalkotója” – olvasható róla a Twitteren. 

 

 

Gyakran szerepelt édesanyja, Barbara Chandler is a közösségi média platformokon, vasárnap azonban a virginiai Henrico megyei börtönbe szállították Chandlert vérfertőzés bűntette miatt, amiért akár 12 év börtön is jár. 

Chandler autista, és fogyatékossági segélyt kap az államtól

A transznemű személy férfiként, Christopher Weston Chandler néven született Bob és Barbara Chandler gyermekeként, írja róla a KVIA . Még gyermek volt, amikor legálisan megváltoztatta nevét Christian-ra vallási okokból, mielőtt végül Christine -re változtatta volna, amikor transzneműként coming outolt. 

2007-ben, Chandler azzal került az érdeklődés középpontjába, hogy az Encyclopedia Dramatica nevű oldal a tollráa vetre, miután őgy vélték, hogy képregényei nevetségessé teszik a nőket és homofób tartalmúak. Idővel újabb botrányokat kavartak karikatúra–pornó rajzai valamint egy általa készített videó, amelyben az internetes trolloknak azt mondta: „Ez háború”, miközben fegyvert szegezett a képernyőre.

Nem tudni máig, hogy a fegyver valódi volt-e

2011 októberében Chandlert és édesanyját letartóztatták, miután Barbara autójával elütötte egy játékközpont menedzserét – számolt be az esetről az Insider. Büntetést fizettek, közmunkát végeztek, valamint egy év próbaidőt kaptak az eset kapcsán.

Nagyjából ugyanebben az időben Chandler „tomgirl” -ként kezdte magát definiálni, és azt mondta, hogy a nemi diszmorfiája miatt tett éveken át homofób megjegyzéseket, amiért aztán később bocsánatot kért.

Öt évvel később megváltoztatta a nevét Christine -re, onnantól transzneműként jelent meg a nyíilvánosság előtt. Állítólag legálisan is megváltoztatta a nemét, és biszexuálisnak vallota magát, majd azt üzente követőinek, hogy az igazi szerelmet keresi.

A The Sun beszámolója szerint ezt követően Chandler mintha homályba veszett volna, egészen 2014 -ig, amikor édesanyja otthonában gyanús tűz ütött ki. Ebben az évben le is tartóztatták, mert a GameStop alkalmazottját buzogánnyal keregette, miután állítólag felszólította, hogy távozzon. Ezért vádat is emeltek ellene, viszont nagyon enyhe vétségért. Csupán „veszélyes gáz illegális kiadása” miatt indult ellene eljárás. Chandlert ekkor 180 nap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték és 514 dollár bírósági költség megfizetésére kötelezték – írja a The Sun. 

Chandler legutóbbi ütközése a törvénnyel azután történt, hogy a Discordon, ami egy azonnali üzenetküldő és digitális csereplatform, egy kilenc perces, rögzített beszélgetést szivárogtattak ki.

A beszélgetés során a személy, akit Chandler-ként azonosítottak beismerte, hogy nemi életet él idős anyjával, aki demenciában szenved. 

A hangfelvétel hitelességét eddig még nem erősítették meg hivatalosan

A nyolc perces beszélgetés során Chandler nyíltan elmondja egy barátjának, hogy az anyja, Barbara volt az „első lépés”, aminek következtében ketten megcsókoltak egy csókot-állítja a Newsweek .

Láthatóan elmondja a barátjának, hogy az anyja tette felé az „első lépés”, aminek eredményeként ketten megcsókolták egymást – állítja a Newsweek. Chandler azt állította, hogy „óvatosan és lassan” adta át magát a helyzetnek, miután évek óta szexuális érzelmeket táplált az anyja iránt, és még álmodni is szokott is vele. 

„Egyszer csak zavart volt, de aztán nyilvánvalóan zöld utat adott” - állítja Chandler, miszerint ekkor „meghallotta a felhívást”. 

Miközben a felvételen a beszélgető felelk tovább mélyednek anya és lánya állítólag bensőséges kapcsolatának részletezésébe, a Chandlerként azonosított személy azt mondja, hogy ő és az anyja most „szerelmi rutinban” élnek, és „minden harmadik este” szexelnek, amit édesanyja nagyon élvez.  A felvétel vége felé Chandler azt mondja a barátjának: „Isten azt mondta, hogy ez rendben van.”

Chandler korábban az évek során többször is bemutatta édesanyját közösségi oldalain, legutóbb július 11 -én, amikor megosztotta a Barbara új frizurájáról készült fotókat.

– írta. Májusban Chandler megosztott egy fotósorozatot, mely édesanyját fiatal nőként mutatja be, és azt írta alá: „Szia, anya. Ne feledjétek, hogy mindenki anyjának, vagy anyai alakjának saját élete és múltja volt még azelőtt, hogy eljöttetek volna. Nemcsak te létezel és ő nem csak a tiéd, hanem ő is sok mindenen ment keresztül korábban."

Chandler utolsó nyilvános posztja július 30-án jelent meg, amikor azt tweetelte: „Ma dráma van a levegőben. Mindenkit arra biztatunk, hogy vonuljanak vissza minden drámától és pletykától vagy bármi mástól, ami ma mmegközelített titeket"

Másnap a 39 éves YouTube-sztárt Ethan Ralph, alt-right körökben ismert podcaster filmezte le, ahogy a rendőrök letartóztatják a Regency Innben, Richmondban, Virginiában. Élőben 3000 ember számáta közvetítette az eseményt.

„Engedelmes vagyok, jól vagyok így” – hallatsztik a bilincsben megcsatolt Chandler a videóban, majd hozzáteszi, hogy „minden rendben lesz”. 

Bár eleinte női börtönbe zárták volna, végül férfivá minősítették

Christine Weston Chandler most karanténban van a COVID-19 protokoll miatt a Közép-Virginiai Regionális Börtönben, miután – mondta az illetékes rendőrkapitány. Annak ellenére, hogy transznemű nő, a börtönben végül Chandlert férfivá minősítették – erősítette meg Hoffman kapitány az Insidernek.

"Láttam már Chandler fogvatartottat, és minden rendben volt" – mondta Hoffman kapitány az Insidernek, amikor Chandler hogyétét firtattáék. „Minden rendben” – mondta a rendőrtiszt. 

Csütörtök reggel Chandler nemi besorolását a VINE felügyeleti kérelmi rendszerén belül nőről férfira változtatták. A VINE rendszer a börtönben és a börtönről készült nyilvántartásokat továbbítja a nyilvánosság felé annak érdekében, hogy a családok és az érdekelt felek állapotát meg lehesen ismerni. Hoffman rendőrtiszt nem indokolta a változtatást. 

A Daily Mail  korábban arról számolt be, hogy Chandlert „fogvatartott nőkkel kell együtt elhelyezni”, de a börtön ezt nem erősítette meg az Insidernek.  

Az Insider birtokába került bírósági nyilvántartások szerint Chandler 2016 májusában törvényesen is megváltoztatta nevét Christianról Christine -re. Egy 2017-es Facebook-bejegyzésében Chandler pedig azt írta nyilvános posztjához: „Én nő vagyok! Tehát használd a helyes névmást rólam: I AM SHE !!!" Majd videón is beszélt átalakulásáról. 

A LAMBDA Legal nevű transzjogi szervezet 2012-es felmérése szerint a transz- vagy nembináris válaszadók 60%-a azt mondta, hogy olyan nemhez tartozó büntetésvégrehajtási egységben vannak elhelyezve, amely nem felel meg identitásuknak. A szervezet felmérése szerint a bebörtönzött transz embereket több mint kilencszer nagyobb valószínűséggel támadják meg vagy bántalmazzák más foglyok – állítja a Nemzeti Transzszexuális Egyenlőség Központ felmérése.

Fotó: Chris Chan, YouTube 

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2021. augusztus 07. 19:47
Így élnek a liberális emberek.
di78
2021. augusztus 07. 18:14
Most mi bajotok, ez normalitás. Hesss innen, nincs itt semmi látnivaló!
Mikediver
2021. augusztus 07. 15:58
Sajnos minden lmbtq ember mentálisan beteg. Valami szigetet kéne adni nekik aztán kúrják egymást halálra. Minket hagyjanak ki az őrületükből.
istvanpeter
2021. augusztus 07. 13:59
Egyértelmű és világos demonstrációja annak, hogy a szexuális aberráltak a gyenge elméjűek közül kerülnek ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!