Gyöngyösi Márton: Napokon belül meg fogja kapni az engedélyeket az orosz és a kínai vakcina

2021. május 03. 12:37

A jobbikos politikus szerint az európai országok nem fognak vakcina és vakcina között különbséget tenni.

2021. május 03. 12:37
null

Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP-képviselője a Spirit Fm Aktuál című műsorában beszélt arról, hogy a vakcinák iránti bizalmat független szakmai szervezetek véleménye tudja felépíteni – írja az ATV. Véleménye szerint nem véletlenül mondták azt, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által engedélyezett vakcinákkal kellene oltani.

Hangsúlyozta: az európai szabályozás azt is tartalmazza, hogy az EMA mellett a WHO regiszterében lévő vakcinákat is el lehet fogadniuk a tagállamoknak. A politikus emlékeztetett: a kínai vakcináról a napokban fog dönteni a WHO, a Szputnyik V-t pedig már vizsgálja az EMA. Gyöngyösi arra számít, hogy a napokban mind az orosz, mind a kínai vakcina meg fogja kapni vagy a WHO, vagy az EMA engedélyét.

Arról is beszélt, hogy a legtöbb európai országa turizmus fontossága miatt nem fog vakcina és vakcina között különbséget tenni.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2021. május 03. 20:20
Azért jobbikosként egészen jól játszotta a hülyét, és provokált. (Azóta se lehet felvetni, hogy esetleg vannak-e kettős állampolgárok a kormányban és a parlamenti képviselők között?)
Ma is bukik a Zorbán...
2021. május 03. 20:01
Megmondták, hogy csak az EU által engedélyezett vakcinát támogatják. De azt nem vallják be a tetves bolsevista gazemberek, hogy hány ember halt meg, fog még meghalni, mert miattuk nem adatta be az oltást. Rohadt szemét gyilkosok a bolsevisták (mondjuk ez nem új), ezeknek még csak fegyver sem kell, hogy ölni tudjanak: a szavaik is mérgezőek.
cutcopy
2021. május 03. 19:29
Már megint jóval előre látta a kormányunk..
brekker
2021. május 03. 19:25
Beépített ember, előre tudja, elszólta magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!