Nagymamának öltöztek, hogy megkapják az oltást – lebuktak

2021. február 19. 07:57

Floridában történt az eset, a két fiatal nőt hamar kiszúrták.

2021. február 19. 07:57
null

Florida egyik oltóközpontjában két, nagymamának beöltözött fiatal nő jelent meg szerdán, hogy megkaphassák a második oltást, mondta Dr. Raul Pino egészségügyi biztos, írta meg az ABC News. Hozzátették: a nők főkötőt, kesztyűt és szemüveget viseltek, de így is kiszúrták őket, igazolványaik bemutatásakor pedig már egyértelmű volt, hogy csalni próbálnak. Még nem tudják, hogy úszhatták meg az első alkalommal és hogyan kaphatták meg az oltást, mindenesetre mindkettejüknek van igazolásuk az első oltásról.

Floridában egyelőre csak a szociális otthonokban dolgozók, az egészségügyi dolgozók, és a 65 éven felüliek kaphatnak vakcinát.

Fotó: MTI (illusztráció)

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2021. február 19. 11:15
Tudom, hogy az angolszász országokban valami általam nem értett rendszer működik személyigazolvány helyett, de gondolom ilyenkor be kell mutatni, és egyből bukó. Nem is értem.
Orange79
2021. február 19. 10:25
Az illeto nemet mar nem de az eletkorat meg ketsegbe lehet vonni haladoeknal? Nofene...
dr Justice
2021. február 19. 10:21
A rendőrségi nyomozás kiderítette, hogy az elkövetők az ötletet közös dédapjuktól vették - nála a Titanicon a női ruha már bevált...
zakar zoltán béla
2021. február 19. 10:13
Biden nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!