A világ egyik leggazdagabb embere megszabadulna a Bitcointól

2021. február 22. 10:35

Meglehetősen lesújtó véleményta napokban Bill Gates, a Microsoft egykori alapítója a kriptovalutákkal és különösen a Bitcoinnal kapcsolatban.

2021. február 22. 10:35

A világ harmadik leggazdagabba embere ugyanis két, a napokban adott interjújában is közölte:

szerinte jobb lenne ha „megszabadulnánk” a Bitcointól, és úgy általában a kriptovalutáktól is.

Az egykori Microsoft-alapító szerint a Bitcoin árfolyamának növekedését jelenleg „a nagyobb bolond elmélet” hajtja, aminek lényegét az képezi, hogy mindenki aki most a jelenlegi árát megadja érte azt gondolja, hogy

később majd fog találni egy nála is nagyobb idiótát, aki majd nála is többet lesz hajlandó fizetni az egyébként arra nem érdemes dologért.

(Címlapkép: Bill Gates. Fotó: MTI/EPA-KEYSTONE/Gian Ehrenzeller)

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
democRATS
2021. február 22. 17:13
Egyetlen veszély fenyegeti a bitcoint, hogy feltörik a titkosítási rendszerét. Ezért kockázatos a buli. Egyébként tuti biznisz. :)
nemecsekerno_007
2021. február 22. 13:36
Apa kezdődik :)))))))))))
Akitlosz
2021. február 22. 12:57
Megszabadulna a bitcointól? Egyszerű! Adja el! Még keres is rajta.
olajfa1
2021. február 22. 12:56
Ebben Bill Gates-mek teljesen igaza van! A "bitcoin" nem más mint egy "Casino zseton", de szerintem még annyit sem ér... MERT AZT IS "FELÜGYELIK"... de a "bitcoint" az ég világon senki sem felügyeli és egyetlen egy bank sem ad rá garanciát... Talán méginkább a "Gazdálkodj Okosan" "pénzeihez" lehet hasonlítani leginkább...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!