Lelőttek egy új-zélandi rendőrt

2020. június 19. 16:17

Az országban nem hordanak fegyvert a járőrök.

2020. június 19. 16:17

Közlekedési ellenőrzés közben lőttek meg két rendőrt Aucklandben – írja a Euronews. Az egyik rendőr meghalt, a másik súlyosan megsebesült. Ezen kívül egy járókelő is sérüléseket szenvedett, mert a menekülő támadó elütötte.

Pár órával a támadás után a rendőrség már razziát tartott egy házban, ahol két férfit őrizetbe vettek. Új-Zélandon legutóbb 2009-ben támadtak rendőrre, egy házkutatás alkalmával lőtték le Napierben. Az országban egyébként nem hordanak fegyvert a járőrök, a rendőr-főkapitány pedig az eset kapcsán közölte, hogy ez így is marad, mert a rendőrök szerinte nincsenek nagyobb veszélyben, mint eddig.

Andrew Coster június elején közölte, hogy a kísérleti alapon létrehozott fegyveres járőregységet feloszlatják, mivel csak feszültségeket szült, legalábbis a lakossági visszajelzések szerint.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Knerten
2020. július 22. 08:27
Az nem lehet. Egy progresszív nő a miniszterelnök, tehát garantált, hogy ilyen eset ott nem fordulhat elő, hiszen 2020 van! Ha mégis, az csakis egy fehér, keresztény, heteroszexuális, szélsőjobboldali elszigetelt szisztemikus rasszista lehetett.
Volo
2020. június 19. 21:08
Ez a forradalom exportja?
TAVIROZSA
2020. június 19. 18:16
Andrew Coster június elején közölte, hogy a kísérleti alapon létrehozott fegyveres járőregységet feloszlatják, mivel csak feszültségeket szült, legalábbis a lakossági visszajelzések szerint. --------------- Oh, MG vajh kiket zavart a fegyveres járőrök működése ???? Majd mondanak részleteket is az elkövetőkről ????
OberEnnsinnen
2020. június 19. 17:06
"Pár órával a támadás után a rendőrség már razziát tartott egy házban, ahol két férfit őrizetbe vettek." Nagyon remélem, addig és olyan érzékenyítő tréningeket - kívánságra hölgyeket is természetesen - biztosítanak a két férfi számára, hogy a végén átmennek Amerikába, új-zélandi BLM-et népszerűsíteni. Mint a demokrácia végét jelentő überdemokráciát. Sémi, azaz szemita überdemokráciát, természetesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!