Banksy új szuperhősei az orvosok, ápolók

2020. május 07. 14:18

Ez most nem gerillaakció volt.

2020. május 07. 14:18

Superman és Batmen után az egészségügyi dolgozók figuráját emeli a magasba játék közben egy gyerek Banksy legújabb képén. A rejtőzködő művész ezzel azt fejezi ki, hogy már az orvosok és az ápolók lettek az új szuperhősök.

Ezúttal nem az éjszaka leple alatt készített szabadtéri alkotásról van szó, Banksy új műve keretre feszített vásznon érkezett a dél-angliai kikötőváros, Southampton kórházába.

A monokróm kép egy négyzetméteres, kihelyezése sem gerillaakció volt, a kórház dolgozói a sürgősségi osztály egyik falánál várták az alkotást.

(Szöveg, fotó: Euronews)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2020. május 08. 10:02
Természetesen a képen ábrázolt ápolónő(?) transzgender. Különben nem lehetne hős a mai nyugati világban.
aleb19
2020. május 07. 16:08
egy angol tv csatorna /c4/ hetek ota minden csutortukon tapsolast szervez...normal elheto apoloi munkaberek helyett tapsokat kapnak igen ...ezt az orszagot is cheapfakkker neolibsik mediakormanyozzak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!