Újabb álorvos bukott le Romániában

2019. február 09. 10:28

Az illegálisan praktizáló olasz Matteo Politi esete után itt az újabb romániai álorvos.

2019. február 09. 10:28

Újabb álorvosra bukkantak Romániában az illegálisan praktizáló olasz Matteo Politi esete nyomán indított ellenőrzések során – tájékoztatott pénteken a román egészségügyi minisztérium.

A szaktárca közleménye szerint a bukaresti közegészségügyi igazgatóság által elrendelt vizsgálat során derült fény arra, hogy egy másik esetben is illegálisan bocsátottak ki orvosi bélyegzői kódot, mivel azonban a rendőrség és az ügyészség is vizsgálatot indított az ügyben, egyelőre nem hoznak nyilvánosságra részleteket ezzel kapcsolatban.

A minisztérium megjegyzi, az illegálisan bélyegzői kódhoz jutott személyek egyike sem nyújt már egészségügyi szolgáltatást az országban.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2019. február 09. 15:42
"Füllentett a hüllő, az a vén bolondos. Csak úgy rektor úr ő, ahogyan én orvos. Beszél majd az utókor, kiről? Hahahaha Doktor Bubóról."
zakar zoltán béla
2019. február 09. 11:28
M-ZPné mobil?
Berecskereki
2019. február 09. 11:18
Romániában sokkal előbbre van az oktatás. Ott már nyolc általánosban tanulják az orvosi praktizálást. Vajon melyik kormánytagot, pártvezetőt műthették meg? ;-)
KannibálTatárÚr
2019. február 09. 11:18
A mai orvosok között fel sem tünik, ha laikus kerül közéjük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!