Megszületett Vilmos herceg és Katalin harmadik gyermeke

2018. április 23. 14:12

Hétfő délután megszületett a brit hercegi pár harmadik gyermeke.

2018. április 23. 14:12

Hétfő délután megszületett a hercegi pár harmadik gyereke, írja a brit királyi ház hivatalos Twitter-csatornája. Az újszülött fiú. 

A baba nevét várhatóan a következő napokban jelentik be, de már lehet fogadni a fogadóirodákban. Jelenleg a legesélyesebb nevek között az Arthur, Albert és Jack szerepel.

György herceg és Charlotte hercegnő testvére – nagyapja, Károly trónörökös és édesapja, Vilmos herceg, valamint bátyja és nővére után – az ötödik helyre kerül majd a brit trónutódlási sorrendben, a hatodik helyre utasítva a jelenlegi ötödiket, Harry herceget.

(nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2018. április 23. 16:03
Igaz, hogy de. 11h-kor született meg a kisfiú, ez még Angliában sem du.
Marcellus
2018. április 23. 15:52
Nem érdekel (mégis leírom). Nem azért, mert bajom lenne a királysággal, hanem azért, mert semmi közünk nekünk, meg az egész világnak (leszámítva Kanadát stb.) hozzá. Ez az angolszász "kulturális" export elképesztő: filmek, zene, divat, ünnepek stb. És még a "világ királyi családját" is ők adják. Az összes többi királyi családdal együtt nem foglalkoznak ennyit.
lutra
2018. április 23. 15:02
A Brit Birodalom megmentői, akik kiűzik majd a muszlim hordákat Angliából. Vagy: Az első Brit uralkodó, aki áttért az iszlám hitre. Majd meglátjuk...
3M..
2018. április 23. 14:19
Tovább bővült a beltenyészet. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!