Meryl Streep: Nem tudtam Weinstein zaklatásairól!

2018. január 03. 18:15

Szerinte nem az ő, hanem Melania és Ivanka Trump némaságáról kellene beszélniük az embereknek.

2018. január 03. 18:15

Meryl Streep és Tom Hanks új filmje kapcsán a The New York Times interjút közölt a két színésszel, melyben szóba került a Weinstein-ügy is. Streepet, aki számos Weinstein nevéhez köthető filmben szerepelt, sokan bírálták a producer zaklatási ügyének kirobbanása után, amiért elmulasztotta felemelni a hangját, Rose McGowan színésznő egyenesen azzal vádolta meg, hogy tudott a zaklatásokról, mégis néma maradt. 

Streep az interjúban kifejti: nincsen Twitter- vagy Facebook-fiókja, nem érzékelte, hogy mennyire várják az emberek, hogy megszólaljon. Tudott arról, hogy Weinsteinnek barátnői vannak, azzal ugyanakkor nem volt tisztában, hogy a producer erőszakot követett el másokon, őt sosem hívta hotelszobákba, és mélyen el kellett gondolkodnia azon, hogy mennyire fogalmatlan volt Weinstein gonoszságával kapcsolatban. Hozzáteszi: fiatalkorában ő is megtapasztalt hasonló élményeket, sok elfogadhatatlan dolog történt, neveket azonban nem akar elárulni, az emberek idősebbekké és józanabbakká váltak, itt az ideje a megbocsátásnak.

Az interjúkészítő szóba hozza a szintén szexuális zaklatással vádolt Dustin Hoffmant, a színésznő vele kapcsolatban elárulja, hogy Hoffman felpofozta őt első filmje, a Kramer kontra Kramer forgatásán. Streep nem akarja, hogy a hallgatását emlegessék az emberek, inkább Melania és Ivanka Trump némaságáról akar hallani, mivel nekik szerinte sok fontos dolgot el kellene mondaniuk. 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. január 04. 16:32
Gazdagítják a tudásomat ezek a szexbotránysorozatban megszólaló--állitólag zaklatott-megalázott-- hölgyek. Például a a HIRTV előszilveszteri buliműsorában szereplő BOMBA-hölgykoszorú egy tagja piszokul fölokositott, amikor azt mondta-- 'par excellance szószerint idézem-- hogyasszongya: "EZEK A SZEXUÁLISSAN ZAKLATÓ PÁSIK AZÉÉ' MOLESZTÁLNAK BENNÜNKET SZUPERCSAJOKAT ILYETÉNKÉPPEN, MER' KICSI(!?) A FÜTYIJÜK!!!" No, ez marhajó! Ugyanis, én soha egyetlen hölgyet sem zaklattam világéletembe', sőt eszem ágába sem jut(ott)--volna-- ilyesmi soha..Ergo. Akkor meg--esetleg--nálam ellenkezője lehet a helyzet, vagy mifene?
amarna
2018. január 04. 15:47
Mindig éreztem valami-féle ellenszenvet iránta---de csak most értettem meg --- mire éreztem rá vele kapcsolatban !!!!!! Szomorú élete lehet a csillogás mögött.......szegényt csak sajnálni tudom !!!!!!
okoskodó fórumlakó
2018. január 04. 11:09
"(...) és mélyen el kellett gondolkodnia azon, hogy mennyire fogalmatlan volt Weinstein gonoszságával kapcsolatban." Ez a Meryl Streep is ugyanolyan ostoba, mint mondjuk az ikonikus Robert De Niro, akinek egy értelmes gondolata sem volt még a közéleti megnyilvánulásaiban. Az orra előtt zajlottak ezek az események, de természetesen nem vette őket észre. Amúgy persze minden egyébről nagyon felkészülten tud nyilatkozni, főleg, ha Trumppal kapcsolatos a dolog.
Sajid
2018. január 03. 21:32
Ez a ven qrva egy igazi kigyo. Egy hipokrita Clinton nyalonc
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!