Trudeau: Muszlimok elleni terrortámadás történt

2017. január 30. 12:25

A kanadai miniszterelnök elítélte és gyáva terrortámadásnak minősítette a québeci iszlám kulturális központban történt vasárnap esti lövöldözést, melyben hatan életüket vesztették.

2017. január 30. 12:25

A legfrissebb hírek szerint hatan meghaltak, nyolcan pedig megsebesültek, amikor a támadók az esti ima végén tüzet nyitottak a központ mecsetében. A férfiak számára fenntartott részen, félszázan tartózkodtak. A hatóságok a támadás egyik gyanúsítottját a helyszínen, a másikat a közelben elfogták.

A kanadai miniszterelnök elítélte és gyáva terrortámadásnak minősítette a québeci iszlám kulturális központban történt vasárnap esti lövöldözést. Justin Trudeau azt írta: „elítéljük a muzulmánoknak menedéket nyújtó központ elleni terrortámadást. (...) A kanadai muzulmánok a nemzet fontos részét alkotják, ezeknek az értelmetlen cselekedeteknek nincs helyük közösségeinkben, városainkban és az országban.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2017. február 01. 08:30
Hogy is szokott lenni? Egyedi eset, elszigetelt történet, hányatott gyermekkor, mentális problémák, nem kell aggódni.
SwordFish
2017. február 01. 08:26
Amikor bezzeg a sátánista ISIS pokolfajzatok gyilkolnak, akkor hányattatott gyerekkoruk volt, ha nőket erőszakolnak, akkor meg a nő volt a hibás. Megdögölhetnétek már, aljadék liberális szabadőműves köcsögök! Egyébként muszlim volt ez a merénylő is, de Trudeu féle liberális sátánfajzat rögtön keresztény terrorról hazudozik! Kiderül az aljas hazugságotok úgy is. Rögtön a náci, populista, jelzők jönnek elő, sőt a muszlim merénylő lesz náci, csak hogy mentsék az általuk pénzelt muszlim megszálló hordát. Gyomorforgató, hogy még mindíg ezek irányítják ezt a bolygót. De már nem sokáig.
MZ/X
2017. január 31. 08:19
Lehet, hogy csak egy száz évvel ezelőtti kecskelopás van a háttérben...
jégecet
2017. január 31. 06:23
A kanadai tömeggyilkos Marine LePentől kapta az inspirációt. Először csak trollkodott a bevándorlók ellen a neten, később fegyverhez nyúlt. "Alexandre Bissonnette, 27, a student at Laval University who lived on a quiet crescent in the Cap-Rouge suburb of Quebec City, faces six counts of first-degree murder for a shooting that killed six people and wounded 19 others. Police initially arrested a person they considered a second suspect but they later backtracked, saying he was a witness. Mr. Bissonnette’s online profile and school friendships revealed little interest in extremist politics until last March when French nationalist leader Marine Le Pen visited Quebec City and inspired Mr. Bissonnette to vocal extreme online activism, according to people who clashed with him."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!