FŐNÖK: a Huffington Post elájult Hillary Clintontól

2016. július 29. 09:48

Hillary Clinton demokrata párti elnökjelöltsége után az amerikai baloldali-liberális Huffington Post óriási Clinton-arcképpel és BOSS felirattal tölti ki a címlapját.

2016. július 29. 09:48

Az eddig is pártosságáról ismert, sőt, erre építő amerikai baloldali-liberális portál, a Huffington Post egyszerűen elalélt Hillary Clinton demokrata párti elnökjelöltségétől.

A portál címlapján péntek délelőtt hatalmas BOSS (FŐNÖK) felirat és Hillary Clinton-portré várja az olvasókat.

Ezen a képen a Huffington Post szerkesztőségi értekezlete látható.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ph0ton
2016. július 29. 17:27
Közben San Diego-ban megint agyonlőttek egy rendőrt, a másikat megsebesítették.
forsteandretredjemann
2016. július 29. 14:12
A Huffington Post az ilyen. Ennél némileg érdekesebb híren rágódik a sajtó többi része: Bernie Sanders tegnapi bejelentése szerint kilép a Demokrata Pártból és függetlenként folytatja. Egyéniben választották meg - megteheti. Esetleg belép a Green Party nevű ottani szélsőbalos pártocskába. Ha Sanders-t a hívei is követik akkor HC csak a sajtóban lesz befutó.
Harangláb
2016. július 29. 13:49
Ki tud lelkesedni ezért a felpüffedt arcú, szivacsos agyú vénasszonyért???
Megtalálta
2016. július 29. 13:40
Most már kénytelen mindenki beállni Clinton mögé. Én magam nem tartom természeti csapásnak Clintont, de az kell mondjam, minden képvisel ő, csak épp a változást nem (gondolok itt Obama méltatására). Clintontól kb. annyi várható, hogy tovább viszi a mostani vonalat. Ja igen, és annyi előnye van, hogy nő, meg hogy nem Trump. Külügyminiszterként nem igazán látom, hogy különösebben remekelne egyik-másik területen. Ezzel kábé ki is merültek a politikusi kvalitásai. Lehet, hogy a ma Amerikájában ez már kevés lesz. Persze lehet ijesztgetni Trumppal orrbaszájba, de attól tartok, kevés lesz már ez. Az Usában a legtöbben szerintem pont attól félnek, hogy semmi nem változik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!