55 ezer menekült érkezett Horvátországba

2015. szeptember 25. 11:57

Péntek reggelig 55 ezer menekült érkezett Horvátországba, ebből kilencezer az elmúlt 24 órában lépte át a határokat – írja az Index.. Közben egy zárt Facebook-csoportban a migránsok azt tanácsolják társaiknak, ne induljanak tovább, inkább a macedón táborokban várakozzanak.

2015. szeptember 25. 11:57

Péntek reggel fél nyolcig ötvenötezer migráns érkezett Horvátországba. Ebből kilencezer az elmúlt 24 órában jött – írja az Index. A nap végéig előzetes becslések alapján a határátlépők száma meghaladhatja a hatvanezer főt.

Közben egy zárt Facebook-csoportban, melyben a menekültek tájékoztatják egymást az aktuális helyzetekről, azt tanácsolják a menekülteknek, hogy a rossz idő és a zűrzavaros körülmények miatt ne induljanak tovább. Maradjanak a macedón táborokban. 

„Másfél napja várok Szerbiában. Se buszok, se sátrak, csak eső. Gyerekekkel ne gyertek” – figyelmezteti társait a csoportban az egyik menekült. Az oldalról az is kiderül, hogy a horvátországi körülményeket hallva többen Románia felé vették az irányt.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2015. szeptember 25. 20:25
Most kellene egyszerre átszállítani őket Hegyeshalomra és búcsút inteni nekik.
Brigadéros
2015. szeptember 25. 19:43
Vigyétek őket az osztrákoknak meg a németeknek! Az ő kancellárjuk repesve várják őket, szelfizni akarnak velük!!!
rosszkutya
2015. szeptember 25. 13:40
Tegnap próbálkoztam már azzal is, hogy alpári módon durva legyek, de hasztalan. Mit kellene tennem vajon, hogy legalább a Mandiner szerkesztői leakadjanak végre a "menekült" szó indokolatlan használatáról?
Morgen
2015. szeptember 25. 13:17
Napi tízezer? Ugyanmár! Gazdagok vagyunk, majd adózunk jó nagyokat, jöhet a végrehajtó is, de mi ragaszkodunk hozzájuk. Hadd halljam, melyik liberális szélhámos és kékharisnya adja át nekik minden vagyonát, és fogad örökbe legalább két családot, akiket szolgálnak reggeltől estig, nehogy sérüljenek az emberi jogok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!