Magyar kamiont foglalnak az illegális bevándorlók

2015. június 17. 15:02

Egy bolgár kamionsofőr publikálta a felvételt, amin a magyar Waberer's szállítmányozó vállalat kamionjába másznak be a bevándorlók.

2015. június 17. 15:02

Bevándorlók feszítik fel a Waberer's előtte haladó, magyar rendszámú kamionjának hátsó ajtaját, és másznak be a raktérbe – látható egy bolgár kamionos által közzétett felvételen.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Panzergeneral
2015. június 18. 13:01
A Wells Fargo tudta a megoldást: fegyveres kocsikísérők. Nem ártana visszahozni!
ormányos csillós
2015. június 18. 08:54
menjenek a makogó obamához azzal egy nyelvet is beszélnek
alex44
2015. június 17. 22:54
Remélem ezek után a felvételek után az Egyenes beszédes Olgica, vagy a retek klubos Baló, esetleg a Hír 24 es Bárdos majd behívják a kamionost a stúdiójukba és szépen megbeszélik vele hogy ez mégis mi volt. Persze nincsenek illúzióim, erről kussolni fognak az hótziher.
katus
2015. június 17. 20:17
Európa-méretű járvány törhet ki a menekült-invázió miatt JÚNIUS 16, 2015 Ha viccelni lenne kedvünk, akkor mondhatnánk, hogy szemlátomást fellendült az európai turizmus az elmúlt néhány hétben. De a tények ismeretében, a fehér embereknek nincs kedve ezen humorizálni, hiszen a bevándorlók hordái minden nagyvárost megszálltak. Olaszországban varázsütésre eltűntek a turisták, a római, műemlék kutakban pedig kannibálok áztatják lábaikat. Óriási anyagi veszteség ez a turizmusról híres Olaszországnak. A nagyvárosokat elkerülik a fehér emberek. A mindennapokhoz tartozik a földön fetrengő, ókori kutakban pancsoló feketék látványa. Helyiek beszélnek arról, hogy minden megpróbálnak ellopni és rendkívül erőszakosak. Az olasz nőknek mutatják meg sajátságos udvarlási szokásaikat, amely abban áll, hogy letolják a nadrágjukat és lóbálják nemi szerveiket. A gyermekeket nem merik a szülők kiengedni a lakásokból, a közbiztonság katasztrófaszerűen romlott, lassan pedig mélypontra kerül. Higiéniás szokásaik a háziállatok közül a sertésével vetekszik, ott végzik dolgukat, ahol éppen rájuk jön. Sokkoló valóság! Európa olyan krízist él meg, amelyre legborzasztóbb rémálmában sem gondolt. De van ettől ijesztőbb jövendölés is, mégpedig orvosi szakvéleményekre alapozott! Ugyanis fennáll annak a veszélye, hogy a menekültek miatt Európa-méretű járvány törhet ki. Azon túl, hogy a megvizsgált bevándorlók java része kisebb-nagyobb betegségektől szenved, hiszen az utazástól és éhezéstől legyengült a szervezetük, jó néhányuknál malária, ebola, AIDS, hastífusz, leishmaniasis, hepatitis A, filariasis, kolera, sárgaláz vagy az egyre több esetben regisztrált mers-vírus tünetei jelentkeznek. Sokuknak mindenfajta ellenőrzés nélkül a kiszemelt országba szökni, így az orvosi vizsgálatok elmaradnak. A szóban forgó ösztönlények pedig sietve megpróbálnak szexuális kapcsolatot létesíteni az első útjukba kerülő fehér emberrel. A liberális agymosás következtében sajnos sok fehér nő kapható egy-két légyottra a sátánfajzatokkal. Ezt az írásomat nem a hisztériakeltés diktálta, annál inkább egyfajta vészjelként funkcionál. Fel kell készülni a védekezésre! Ki fogja ellátni a betegeket? Ki fizeti mindezt? A szegregáció teljes mellőzése és egyéb óvintézkedések figyelmen kívül hagyása súlyos állapotokat eredményezhet. Az európai hanyatlás folytatódik! Az erkölcsileg megtizedelt és megritkított Európa vajon képes lesz-e ellenállni a borzalmaknak? Mi lesz a sorsunk? Kiknek állhat érdekében Európát két lábon járó vírusgazdákkal teli tömni? Milyen tervek alapján megy végbe a jelenkori fekete-exodus? Balassa Viktor
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!