Sikorski: Él és virul a magyar-lengyel barátság

2012. július 02. 15:31

A héten Magyarországra látogat a lengyel külügyminiszter, aki szerint a Nyugat kettős mércét alkalmaz Kelet-Európával szemben. Sikorski nem értékelte a magyarországi reformokat, de Orbánnak megsúgta, hogy a zseni tudja, mikor kell abbahagyni.

2012. július 02. 15:31

Radoslaw Sikorski a Rzeczpospolita című konzervatív napilapnak adott interjújában közölte, hogy „a magyar-lengyel barátság él és virul”, Lengyelország kiáll az EU által bírált magyar kormány mellett. A bírálatok szerinte az egész régió tekintetében alkalmazott kettős mércéből fakadnak.

A lengyel külügyminiszter, aki a héten Budapestre látogat, azt is kiemelte, hogy a két ország az egymást követő uniós elnökség alatt is együttműködött. Sikorski a Visegrádi Csoport működését sikeresnek tartja és a térségből több országot is bevonna a V4-be – írja az Origo.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2012. július 02. 20:56
"de Orbánnak megsúgta, hogy a zseni tudja, mikor kell abbahagyni." kész, hivatalosan is elmebetegnek nézik még a haveri lengyelek is
KannibálTatárÚr
2012. július 02. 16:04
"A bírálatok szerinte az egész régió tekintetében alkalmazott kettős mércéből fakadnak." Mondd meg az igazat, nem kapsz kommenteket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!