Főszerkesztő lesz Strauss-Kahn felesége

2012. január 18. 18:38

A Nemzetközi Valutaalap volt igazgatójának, Dominique Strauss-Kahn feleségének vezetésével január 23-án kezdi meg működését a Huffington Post című amerikai vélemény- és hírportál francia nyelvű kiadása.

2012. január 18. 18:38

A Le Monde csoport és a Huffington Post októberben írta alá a francia HuffPo megalapításáról szóló szerződést egy harmadik partnerrel, Matthieu Pigasse bankárral. A teljes egészében francia weboldal a Le Post francia weboldallal egyesülve a Le Monde irányítása alatt fog működni, a főszerkesztő Anne Sinclair, Dominique Strauss-Kahn felesége lesz.

A 37 millió olvasóval rendelkező baloldali-liberális közösségi vélemény-, és hírportált 2005-ben hozta létre a görög származású Ariana Huffington.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Corporate Soldier
2012. január 18. 20:23
Hát, a Huffington Post kb. annyira balliberális, mint én. Az viszont igen szomorú, hogy a kanos metélt nyuszi neje lesz a francia kiadás feje, kb. annyit is fog érni. Előre szólok, tele lesz tendenciózus jobboldal- és keresztényellenes, multikultipárti írásokkal.
z.marian
2012. január 18. 19:50
Jesszus... Tényleg kéz kezet mos...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!