Chilei bányászok: emberevésre készültek

2011. február 14. 09:14

Először vallottak őszintén a föld alatt átélt 69 pokolbéli napról a chilei bányászok, akik tavaly augusztusban rekedtek 700 méter mélyen egy robbanás után - írja a Blikk.

2011. február 14. 09:14

A CBS 60 Minutes Show-jában most beszéltek először arról, hogy az első lenn töltött napok után csoportos öngyilkosságra készültek, és készek lettek volna enni egymás húsából. Mario Sepulveda (40) visszaemlékezései nemsokára könyv alakban is megjelennek. „Amikor feljuttattuk az üzenetet a lenn töltött huszadik nap után, hogy jól vagyunk, akkor adtuk fel a reményt” - állítja Sepulveda.

Mivel az első napokban még volt vizük, mindenki az éhhaláltól rettegett, a túlélőraktárban talált halkonzerven vegetáltak. Egy kávéskanállal jutott mindenkinek kétnaponta, ám amikor elfogyott, biztosak voltak benne, hogy  megeszik  társuk  közül azt, aki először hal meg. Már egy fűrészt és egy edényt is kerítettek erre az esetre.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!