Izraeli meghívást kaptak a chilei bányászok

2010. október 20. 17:09

Egyhetes szentföldi körutazásra hívta meg Izrael turisztikai minisztere a föld mélyéből nemrég szabadult 33 chilei bányászt. Stas Misezhnikov kijelentette: mindenki számára hatalmas inspirációt jelent a bányászok bátorsága, lelkiereje és hite.

2010. október 20. 17:09

Egyhetes izraeli körutazásra hívta meg az ország kormánya azt a 33 chilei bányászt, aki a múlt héten szabadult ki a föld alól. Stas Misezhnikov turisztikai miniszter meghívójában kifejtette: mindenki számára hatalmas inspirációt jelent a bányászok bátorsága, lelkiereje és az a hit, ami segített nekik túlélni a hosszú időt a föld gyomrában. Kijelentette: nagy megtiszteltetésnek venné, ha a bányászok a Szentföldre látogatnának. A meghívás magában foglalja a repülőjegyeket, a szállást és az ellátást is.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tomtom
2010. október 21. 15:02
"Karácsonyi"? Ha meglátják a keresztet a nyakadban még le is köpnek ezek a toleráns népek...
atila68
2010. október 21. 07:40
WTF?
Kaducsa
2010. október 21. 00:50
"Izrael egyhetes karácsonyi úttal lepte meg a chilei bányászokat" Karácsonyi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!