Szijjártó „színtiszta hazugságnak” nevezte azokat a híreket, hogy felmondanák a Paks 2 szerződést

2023. március 28. 14:41

Ezzel együtt a miniszter megerősítette a francia szerepvállalás kibővítését is.

2023. március 28. 14:41
null

A Mandiner korábban megírta: a Roszatom megerősítette, hogy kész a Paks 2 Atomerőmű projekt megvalósítására.

Az ATV munkatársának kérdésére egy sajtótájékoztatón Szijjártó Péter arról beszélt, hogy a francia Franatommal kiszélesítené a szerződést, a Roszatomot ugyanakkor a miniszter többször is megbízható partnernek nevezte.

Az ATV tájékoztatott róla, hogy a miniszter

a Roszatommal, és megerősítette, hogy velük folytatják tovább a paksi projektet. Egyúttal megerősítette a francia szerepvállalás kibővítését is.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ppix
2023. március 29. 20:03
A rosszatom semmit sem fog építeni a következő 50 évben európában. Ezt nem értik meg a putyincsicskák. Lehet ugatni, lehet a vesztes ruszkik mellett utolsó csatlósként végsőkig kiállni, semmi akadálya. Csak ezt nem fogják elfelejteni Európában.
lyon
2023. március 28. 19:33
Már a 3. atom erőművet kellene elkezdeni minél hamarabb.
wanderer888
2023. március 28. 16:22
ha a petja azt mondja, hogy nem mondjuk fel, akkor már régen felmondták. ami egyészt szomorú az eddig elégetett milliárdok, meg a kötelezően fizetendő orosz hitel miatt. másrészt majd megcsinálja más. mert az atomenergia kell.
hegyivadász
2023. március 28. 15:58
Ellenérdekelt körök nekiálltak megint fúrni a paksi projektet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!