Újra ellepik a magyar utakat a Google Street View autói

2023. március 06. 12:06

Az idei bejárás célja, hogy frissítsék a városok és az összekötő utak képeit.

2023. március 06. 12:06
null

A Google tájékoztatása szerint tavasszal újra Magyarországon készítenek utcaképeket az autói. A kamerás autókkal elsősorban Mezőtúron, Szentesen, Baján, Karcagon, Sopronban, Szekszárdon, Tapolcán és Miskolcon lehet majd találkozni. Az amerikai vállalat hazánkban tíz éve vezette be a szolgáltatását. 

A Telex azt írja, az autók mellett gyalog és biciklivel is bejárták az ország különleges pontjait. Így látható például a tihanyi rév, a szegedi Dóm vagy a Börzsöny is.

Amennyiben valakinek problémája akad a felvételekkel, a hiba bejelentésen fülön lehet külön kitakarást kérni a Google-től. A portál azt írja, hogy az autók március 9-én, csütörtökön indulnak útnak.

A nyitókép illusztráció. Fotó: VIRGINIE LEFOUR / BELGA MAG / Belga via AFP

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
világbéka
2023. március 06. 18:58
Azért a Dékás hölgyek Fletó miatti ütközetét nem kellett volna megörökiteni. https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/FWPk9kpTURBXy9mMDFmMThlYWRlOTFmZTQ3MTk2MmU1NmE5Y2U5MGQ5Yi5qcGeSlQLNAyAAwsOVAgDNAljCw94AAaEwBQ
kozmosz
2023. március 06. 15:34
A "fülön kitakarás" az egy új szolgátatás.
Tikkadt Szöcske
2023. március 06. 15:29
Érdemes megnézni pl. Németországot a street view- al. Pontosabban a kikékülő úthálózatot , ami azt jelenti, hogy oda lehet letenni az emberkét, az a bejárt úthálózata a google autóknak.A területéhez képest sokkal kevesebb információt ad mint Magyarország.
Szamóca bácsi
2023. március 06. 14:31
-
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!