Perintfalvi: Üzenjük meg Gábor Györgynek, hogy szeretjük és várjuk vissza a Facebookra!

2023. január 22. 15:06

Feltűnt a teológusnak, hogy a filozófus eltűnt a Facebookról.

2023. január 22. 15:06
null

„Éppen a világot jártam mindenfelé, amikor Gábor György, kedves barátunk törölte magát a Fb-ról” – kezdte posztját Peritfalvi Rita, amelyben azt írja, hogy

Mint fogalmazott, „azt gondolom, ha Gábor György elhallgat itt a Fb-on, akkor ez a felület még sötétebb hely lesz. S nem a középkor sötétsége, hanem a posztmodern ember kicsinyes gonoszsága –  akit foglyul ejtett és minden tettében irányít a politikai propaganda – fogja minden eddiginél jobban eluralni. Miért döntött így Gyuri?”

Kifejtette,

A Mandiner igyekszik pszichésen megtörni – panaszkodott Perintfalvi

A teológusnő elmondta, hogy pontosan érti Gábor György döntését: „Mivel én magam is hasonló véleményformáló szerepbe kerültem az elmúlt évek alatt, mint Gábor Gyuri, és engem is pontosan azokon a csatornákon keresztül (még Hont András személye, s a kormányszennylap is stimmel)

Ti, akik gyakran olvastok minket, s akik számára a gondolataink egyfajta napi táplálékká is váltak, és ezért várjátok, s hiányzik is nagyon, ha nem írunk, nem biztos, hogy könnyen megértitek ezt a döntést. Mert ti ennek a kommunikációnak elsősorban az élvezői vagytok”.

„Bárhogy is döntsön majd idővel, üzenjük meg neki, hogy szeretjük és nagyon várjuk vissza a Fb-ra! Mert pont az ilyen hangoknak nem szabad elhallgatniuk! Hiszen világítótornyok nélkül még sötétebb az éjszaka!” – szögezte le a Facebook-posztja végén.

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala
 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. január 25. 21:26
Van ennek a gábojgyujinak RENDESSEN MEGFELELŐ MEREVEDÉSE(???)--RITUKA UNNCILI SCHLUMPUNNCILI? NÉÉZ UTÁNNA SÜRGŐSSEN OSZT' INNTÉSZKEGGYÉÉ+!!! MER' 'AZON SOKMINDEN MÚLIK TUDOD KICSICSILLAG....ANGYALBÖGYÖRŐ....
Muki46
2023. január 24. 11:36
Szeretik egymást a zsidók. Ebben nincs semmi új.
írmag
2023. január 23. 15:50
Gyerek ebből a felfeslésből se lesz.
Sulammit
2023. január 23. 13:31
Rita, megtaláltad a hozzád illő kicsisnyes rosszindulatú, társaságot, Homonnay utánpótlást. Madarat tolláról, Perintfalvit barátairól ismerni meg. Kétoldalt lefolysz a székről, te luciferi világítótorony.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!