Nagy gond lehet a Samsung telefonok aksijával, felpúposodnak a telefonok

2022. szeptember 29. 10:58

Számos korábbi Samsung mobil aksija púposodott fel ijesztő módon, és a probléma számos különféle modellt érint.

2022. szeptember 29. 10:58
null

Egy YouTube-videós, Mrwhosetheboss hívta fel a figyelmet a Samsung telefonokat érintő problémára – írja a Napi Droid. A YouTuber észrevette, hogy az elraktározott telefonjai közül, amiket az elmúlt 10 évben tesztelt, néhánynak magától feldudorodott a hátlapja, gyakorlatilag kettéfeszítette a telefonokat a felpúposodott akkumulátor.

A vlogger elmondása szerint több száz mobilt tárol ugyanazon a helyen, mindenféle márkáktól, de csak a Samsung telefonoknál fordult elő ilyen. Aláhúzta: nem egyetlen mobilról van szó, legalább 5-6 készüléknél tapasztalt ilyet az ősrégi Galaxy S4-től kezdve egészen a 2 éves Galaxy S20 FE-ig.  Körbekérdezett más techvideósoknál, akik szintén rengeteg felhalmozott telefonnal rendelkeznek, és kiderült, hogy abszolút nem egyedi a probléma, más is talált felpúposodott telefonokat, amelyek jellemzően Samsung modellek voltak.

A sztorit publikáló videós eredetileg csak egy Twitter-bejegyzést posztolt július végén, akkor még csak három telefonnál vett észre ilyen problémát. A Samsung azonnal megkereste, és kicsit erősködve végül elvitték tőle a kérdéses mobilokat, hogy bevizsgálhassák azokat. Azóta azonban nem hallott felőlük, nem kapott információt arról, hogy mire jutott a gyártó, és arról sem tájékoztatták, hogy mikor kaphatja vissza a mobiljait. Ezután tette közzé az alábbi videót.

A portál hangsúlyozza: ha egy felpúposodott akkumulátort valaki fel akar tölteni, akkor komoly gondok lehetnek, ezért ez semmiképp sem ajánlott.

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I hate liberals
2022. szeptember 29. 18:13
Érdekes, a Xiaomi nem púposodik, pedig még nagyobb-komolyabb-gyorsabban töltő akksijaik vannak...
Krupp Skya
2022. szeptember 29. 16:52
A Samsung eredeti neve Fingsung.
nempolitizálok
2022. szeptember 29. 13:38
A Samsungban az a probléma, hogy 150.000-en felül érdemes csak venni, de ki a faszom vesz 150 rugó felett telcsit, ha nem akar villogni vele. 65-ért vettem egyet, egy kalap szar, gyenge, mkv-t próbálja lejátszani, de az sem megy neki, idegesítő, hogy érintésre nem mindig reagál. Eladtam, maradok a Huaweinél.
Pandaka pygmaea
2022. szeptember 29. 11:47
Egy rakás Samsungom volt már (most is az van) de még soha nem tapasztaltam ilyet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!