Bakival startolt Dobrev árnyékkormánya

2022. szeptember 19. 09:48

Dobrev Klára bemutatkozása igen „sablonosra sikerült” a Gyurcsány-párt árnyékkormányának honlapján.

2022. szeptember 19. 09:48
null

Múlt hét pénteken hozta nyilvánosságra a Demokratikus Koalíció, hogy árnyékkormányt alakít. Az árnyék-miniszterelnöki pozícióra Gyurcsány Ferenc nejét, Dobrev Klára európai parlamenti képviselőt kérték fel. A politikus elvállalta a tisztséget.

A napokban elindult Dobrev árnyékkormányának honlapja, cikkünk publikálásakor azonban még elég hiányos a portál, vélhetően nem az árnyékadmin hibája miatt.

Helyesírási hibák, de az árnyékkormányfő bemutatkozása sem került fel, íme:

Dobrev Klára: Lorem ipsum
Dobrev Klára: Lorem ipsum

Frissítés: Időközben korrigálták a hibát, az alábbi bemutatkozó került fel a portálra: „Magyarország ma bajban van. A kormány hazudott a választás előtt, eltitkolta az ország valós helyzetét, a választás után pedig a rendszerváltás óta eltelt időszak legkeményebb megszorítócsomagját vetette ki az emberekre. Előbb becsapták, majd megélhetési válságba taszították a magyarokat. Azért alakítok árnyékkormányt, hogy bebizonyítsam, nem kell ezt elfogadnunk. Van kormányzóképes alternatíva és van kiút a megélhetési válságból, ezt úgy hívják, hogy európai Magyarország! Eljött az ideje!”

: Időközben korrigálták a hibát, az alábbi bemutatkozó került fel a portálra: 

Dobrev hétfőn 10 órakor jelenti be kormányának névsorát; vasárnapi sajtótájékoztatóján pedig arról beszélt, „hisznek abban, hogy Magyarország egy jó ország lehet, és tenni is akarunk érte”.

Nyitókép: Képernyőfotó, YouTube

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
optimiska
2022. szeptember 20. 09:14
A választók véleménye nekik nem számít, Nyomulnak pofátlanul. Az árnyékszék úgyis leszakad alattuk és méltó helyre kerülnek.
rajgy
2022. szeptember 19. 19:38
Jól beszélt. Meghívott minden pártot. A Mi Hazánkat is!
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. szeptember 19. 18:55
Most eszek, mert már nem tudok mit kihányni! Ekkora mocsok, hazug, rosszindulatú, államellenes, népellenes, agresszív, pénzéhes, ocsmány lény, mint ez a bojler és alkesz házibolondja, nincs még a Földön!
Palatin
2022. szeptember 19. 16:52
Márki-Zay utolsó szavai: "Most pedig összetépjük az Orbán-féle alkotmányt.." Gyurcsány utolsó szavai: "Kapitány úr, mennyi gumilövedékünk maradt 2006-ról? Ha nem elég, élessel lövünk." Dobrev utolsó szavai: "Az uniós rendfenntartó csapatok beleegyeztek, hogy...". Hmmm... nem tudta végig mondani... Jakab utolsó szavai a sikertelen puccskisérlet után: "Szent Ilona szigetéröl a pápánál kezdeményeztem Gyurcsány boldoggá avatását. Utáltam öt, de nagyon jól kijöttünk, ö sajnos ott maradt. RIP." Karácsony utolsó szavai: "Nem én voltam..." Fekete-Györ utolsó szavai: "Nem tudom..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!