Gyurcsány szerint Orbán „biztonságos, védett irodájából játssza a nagyfiút”

2022. július 18. 09:20

Gyurcsány Ferenc azt magyarázza Facebook-oldalán, Orbán nem mondhatja meg, „mi Ukrajna érdeke”.

2022. július 18. 09:20
null

Az elmúlt hetekben Gyurcsány többször is azt üzente: készülnek. Hétfőn is ezzel indította a napot, bírálta Orbán Viktort, mert a magyar miniszterelnök azt mondta, hogy az Oroszország ellen kivetett szankciók rosszak és károsak. A DK elnöke posztjában azzal folytatta, hogy Orbán „politikai szélhámos”, amiért nyilatkozik a témában és elmondja véleményét a szankciókkal kapcsolatban. 

Ha kérés, felhatalmazás nélkül ő mondja, akkor politikai szélhámos. Bajkeverő, haszonleső és a többi. Menjen el Zelenszkijhez. Kérdezze meg, hogy mit gondol Ukrajna elnöke arról, hogy mi Ukrajna érdeke"

– jelentette ki Gyurcsány, aki szerint a kormányfő „biztonságos, védett irodájából játssza a nagyfiút”.

Gyurcsány szerint amennyiben Orbánnak van véleménye arról, mit kéne csinálni, akkor nem a közvéleményt kéne ezzel terhelni, hanem „legyen bátor Zelenszkij elnök szemébe nézni és megkérdezni, megbeszélni, hogy mi Ukrajna érdeke”.

Ha meg nem megy, ha csak üres, sőt, káros szövegeket mond, akkor önmagát leplezi le: már csak egy vergődő, önmagát mentő, túlmozgásos bajkeverő. Nem való egy ilyen ember a Magyar Köztársaság kormányának élére. Készülünk”

– zárta posztját Gyurcsány. 

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
critical man
2022. július 18. 18:55
Fletó pedig síbolt Szemlőhegyi villában a frontvonalban küzd a megmaradt maligánokkal.
KBA98
2022. július 18. 18:50
ülve nyalnád a napot, ha akkor fiú lehetnél!
ebalint
2022. július 18. 18:28
A lotyód szoknyája alól pofázol! Te mocskos tróger!
KBA98
2022. július 18. 16:31
Baszki! Nektek talán még beton bunkeretek is van a hegyek-völgyek között! Miért takarodsz a francba, addig amíg lehet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!