Egy szállóigévé vált Terminátor-idézettel búcsúzott Boris Johnson

2022. július 20. 15:14

„Hasta la vista, baby!” – zárta beszédét a leköszönő brit miniszterelnök.

2022. július 20. 15:14
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Boris Johnson július 7-én hivatalosan bejelentette lemondását.

A Bloomberg szerdán arról írt, hogy a brit miniszterelnök megtartotta utolsó beszédét a parlamentben, amelyet egy szállóigévé vált Terminátor-idézettel és néhány jó tanáccsal zárt.

– idézte a portál a leköszönő kormányfőt.

Johnson olyan jó tanácsokat fogalmazott meg utódjának, hogy „maradjanak közel Amerikához”, illetve azt, hogy „ne feledd, nem a Twitter számít!”

Ezt követően távozott a teremből. Párttársai tapssal és felállva köszöntek el tőle.

Johnson búcsúját alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Twitter-képernyőfotó

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2022. szeptember 29. 16:05
aaaaa
olvass
2022. július 21. 14:19
A filmben Svarci az áldozatától búcsúzik eképpen, mielőtt lelövi. Így az "áthallás" nem túl elegáns. Arról nem is beszélve, hogy egy angol minielnök spanyolul zárja búcsúbeszédét.
APESZ72
2022. július 21. 09:57
Idióta ....azért érdemes tanulni az Angolszászoktól ! Mindkét hatalmat - USA ÉS GB - idióta vezeti, de ettől még prosperálnak. Telerakták mindkét országot idegenekkel, de ettől még a WASP vezeti mindkettőt, odaengedve egy két kirakatban mutogatható idegent a tűzhöz.
néhai Ch.Pilot
2022. július 20. 23:17
Mondjuk több hasonlóság közte és a Terminátor között nincs is... (bár ezek szerint tudat alatt szerette volna, ha ezt hiszik róla).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!