Bokros Lajos: A kormány kompromisszuma parasztvakítás

2022. július 09. 10:35

A volt pénzügyminiszter szerint a kormány nem fog közelebb kerülni a befagyasztott uniós forrásokhoz, akármit is tesz.

2022. július 09. 10:35
null

Bokros Lajos a Klubrádió Megbeszéljük... pénteki adásának a vendége volt. „Egyelőre nem kell attól tartani, hogy Orbán kivezetné Magyarországot az Európai Unióból” – jelentette ki a pénzügyminiszter. Hozzátette, hogy a kormányinfón tett bejelentések nem uniós követelések, hanem az Európai Bizottság ajánlásainak teljesítését jelentik.

Szerinte amit Gulyás Gergely bejelentett, csak szépségtapasz, parasztvakítás.

Bokros elmondta, hogy a közbeszerzésekkel kapcsolatos ajánlás például könnyen kijátszható, „elég megfizetni más kormányközeli »haverokat«, akik versenyképtelen ajánlatokat adnak be”.

A társadalmi konzultációval kapcsolatban kifejtette, hogy az semmilyen módon nem gátolja a kormányt abban, hogy magára nézve kedvező törvényeket alkosson, legfeljebb lelassítja majd.

Nyitókép: YouTube

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ulaszlo
2022. július 09. 22:03
No és te vagy a paraszt. Diplomád megtaláltad már ?
Báthory Ödönke
2022. július 09. 18:59
Lalyos jó táncos! Sajnos beszél is...
llnnhegyi
2022. július 09. 18:53
Nem találó szó. Nem is illik ide. ------ Komenista vakitas folyik Bokros Lajos szájából... Pöcsmárizita már rá is cuppant! Gyurcsány is vakitja népét. Horn Gábor már rá is cuppant. Uborkaszezon van! -:))) A moslekkoaliciosok emberei rácuppantak a politikára.
bogidomi864
2022. július 09. 17:02
Bokros egy bukott komcsi, bolsi pöcs! Szóval duguljön el!Soha többé komcsikat, bolsikat, linóbernyákokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!