Nemet és nevet vált Elon Musk transznemű gyermeke

2022. június 21. 16:29

A Tesla tulajdonosa nem kommentálta „lánya” döntését.

2022. június 21. 16:29
null

Elon Musk egyik, 18 éves gyermeke nem- és névváltoztatási dokumentumokat nyújtott be egy Los Angeles-i bíróságon – írta a Huffpostra hivatkozva a Telex. A cikkből kiderült

nőként kívánja elismertetni magát és többé nem kíván semmilyen formában kapcsolatban állni a biológiai apjával

A jövőben így Vivian Jenna lesz a neve, tehát apja vezetéknevét elhagyja, anyja születési nevét pedig felveszi.

A bíróság pénteken engedélyezheti a névváltoztatás

Vivian azért nyújtotta be a dokumentumokat, hogy a neve végre megfeleljen a nemi identitásának. A bíróság pénteken hallgatja meg, és dönthet a névváltoztatás engedélyezéséről. Musk nem kommentálta a „lánya” döntését.

Mint ismert, a Tesla tulajdonosa „nem túl szókimondó az LMBTQ-témákkal kapcsolatban, de korábban tett olyan megjegyzéseket a Twitteren, amik miatt transzfóbnak titulálták”.

A fiatalnak van egy ikertestvére, Griffin, 2004-ben születtek. Édesanyjuk Justine Wilson kanadai író, aki 2000 és 2008 között volt Musk felesége – írta a Telex.

Nyitóképen Elon Musk, a Tesla tulajdonosa. Fotó: PATRICK PLEUL / POOL / AFP

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2022. június 23. 02:47
"Musk nem kommentálta a „lánya” döntését." Elég ha csendben kinyíratja azokat, akik megkörnyékezték és ezt tették vele. Mindet. Pénze van rá.
sorivo4
2022. június 23. 02:43
Pénzt megvonni és mindjárt változik a véleménye.
APESZ72
2022. június 22. 11:59
Istenem segíts, hogy én ne járhassak így soha! Ez borzalmas. Tudom, hogy az ilyen szülők nagyon pozitívan nyilatkoznak gyermekük döntését illetően, de hát mit tehetnének? Szeretik a gyermeküket így megpróbálnak alkalmazkodni ehhez a borzalmas helyzethez és ez kommunikálják a külvilág felé is. Azért senkinek sem kívánom ezt, legyen minél több egészséges, sokgyermekes család, a nagyszülők örömére!
Vakfolt
2022. június 22. 11:23
Megfigyeltem, hogy akinek jódolgában nincsen elég problémája, csinál magának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!