Olyanok is kapnak sms-eket Márki-Zaytól, akik nem is adták meg adataikat a baloldalnak

2022. március 29. 13:31

Több olvasónk is jelezte ezt a jelenséget.

2022. március 29. 13:31
null

Több olvasónk is jelezte, de többek között Bohár Dániel is azt tapasztalta, hogy Márki-Zayéktól annak ellenére kapnak sms-eket, hogy a baloldalnak soha nem adták meg adataikat. 

Azt szeretném megkérdezni, hogy honnan lopták el a telefonszámomat?”

– tette fel a kérdést a Pesti TV riportere. 

Információink szerint több, mint kétmillió ilyen sms ment ki, akad olyan, aki nem csak egy üzenetet kapott. Ez azt jelenti, hogy több tízmilliós tiltott kampányfinanszírozásról lehet szó, hiszen a kiküldött üzeneteket nem a pártok büdzséjéből fizetik, hanem minden valószínűség szerint a DatAdat állja a költségeket, az a cég, amely Bajnai Gordonhoz köthető és aminek off-shore háttere van és nem tudni hogyan kerülnek hozzájuk pénzek.

Levélben fordultunk az Egységben Magyarországért ellenzéki ernyőszervezet sajtóosztályához, hogy megtudjuk, valósak-e az információink, tényleg a DatAdat finanszírozza-e az sms-eket, vagy az Egységben Magyarországért költ rá saját forrásból. Amint válaszoltak, frissítjük a cikket.

Nyitókép: John Thys / AFP

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2022. március 29. 19:28
NEKEM még nem küldött PÉTER sem, meg más sem ! NO, nem is hiányzik, persze!
Magyarvagyoknemturista
2022. március 29. 18:54
Ne má! Én még nem kaptam sms-t!
Dezsőke
2022. március 29. 17:54
JÖVŐTLEN JÖVŐ AVAGY MIÉRT NEM SZAVAZHATUNK AZ ELLENZÉKRE Mindannyian tudjuk, hogy az ellenzéket megválasztása esetén az Unio bábként mozgatná, érdekeinek megfelelően. Mivel pedig érdekei, birodalmi törekvései ellentétesek a nemzeti érdekekkel, az ellenzéket nem támogathatjuk. Nemzeti érdekeink, értékeink, jövőképünk, nemzetünk, magyarságunk megőrzése minden más idegen érdeket felülír. Nem lehetünk idegen gazdasági érdekeket kiszolgáló fogyasztók, sokkal inkább továbbra is szabadok, magyarok, keresztények, zsidók vagy bármilyenek maradnánk, ahogyan eddig. Mert ez a mi utunk a szabad magyarok útja.
Sorted87
2022. március 29. 16:17
Én meg folyamatosan a fideszes propagandát kapom. Pont leszarom ha hívnak vagy üzenetet kapok, kurvára nem érdekel amit mondanak. Itt is ugyanazt kell csinálni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!