Orbán Viktor február elején Oroszországba utazik

2022. január 21. 07:09

Az egyik fő téma várhatóan a Paks 2 projekt lesz.

2022. január 21. 07:09
null

Orbán Viktor miniszterelnök február elején találkozik majd Vlagyimir Putyin elnökkel, az előkészítés már zajlik – idézett a Magyar Nemzet Szijjártó Péter Facebook-bejegyzéséből. A Nemzeti Oltóanyaggyár készen fog állni a Szputnyik gyártására – olvasható a külgazdasági és külügyminiszer közösségi média felületén.

Deák Dániel bejegyzése alapján az is kiderült, hogy az egyik fő téma a Paks 2 projekt lesz. A külügyminiszter hétfőn beszélt arról, hogy nagyon fontos lenne, hogy a paksi bővítéshez szükséges minden engedélykérelem március végéig elkészüljön – írja a XXI. Század Intézet vezető elemzője. A politológus bejegyzéséből kiderül, hogy a miniszterelnök a gázszállítási szerződés meghosszabbításáról is szeretne tárgyalni az orosz elnökkel.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aupa Atleti
2022. január 22. 23:16
Gyurcsány a pestis, Orbán a kolera (Angela Merkel)....forrás: Antall Péter
Béna Géza
2022. január 21. 14:31
Hajrá Viktor csak azért is. A helyzet az hogy nekünk magyaroknak semmink nincs mindenünket el vettek épen ezért nincs veszteni valónk.Tudomásul kel venni hogy elöbb utobb nem a fasíszták fogják diktálni az íramot Ámen!
masikhozzaszolo
2022. január 21. 13:18
Mindenki tudja: Mi vagyunk a játszótér. Amerikának, oroszoknak, kínaiaknak, uniónak.
Aupa Atleti
2022. január 21. 13:07
Orbán Viktor február elején Oroszországba utazik.. Ez nem baj... A baj az, hogy is vissza is jön... Hacsak: Szmolenszk, 2010.04. 10.... hátha....még egyszer!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!