Márki-Zay: Orbán Viktor elárulja Európát

2021. november 22. 08:53

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerint a jövő évi választások nem lesznek tisztességesek.

2021. november 22. 08:53
null

Márki-Zay Péter azt ígéri, hogy újjáépíti a lerombolt nyugati kapcsolatokat – írta a Breitbart. A cikk idézte Márki-Zay-t, aki azt mondta: Orbán Viktor elárulja Európát, a NATO-t és az Egyesült Államokat is, majd hozzátette: az esetleges győzelme esetén

hátat fordít Pekingnek, Moszkvának és Európa felé fordul.

Az ellenzéki vezető kifejtette azt is: a konzervatívok szerint a kereszténység épp ellentétes Orbán politikájával, aki se nem konzervatív, se nem keresztény, és még csak nem is demokrata. Márki-Zay úgy nyilatkozott, hogy

győzelme esetén Magyarország csatlakozik az Európai Ügyészséghez és korrupcióellenes hivatalt hoz majd létre.

Hódmezővásárhely polgármestere elmondta: arra számít, hogy a jövő évi választások nem lesznek tisztességesek, mert a média a kormányzó párt oldalán áll és a pártok költségvetései között pedig hatalmas különbségek vannak. 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 388 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Olioli
2021. november 22. 21:10
Te árultad el a Hazádat te féreg komcsi!!!!!!!!
neven
2021. november 22. 20:02
te meg gané gyurcsótányista hazudozó álszent álkeresztény áljobbolodali áldemokrata pokolfajzat makizaj a magyarokat és a hazát árultad el Nyugatnak, aki elvenné az embereketől a rezsicsökkentést és odaadnád a külföldi cégeknek, aki beengedné a migriket, hogy itt is cirkuszoljanak, gyilkoljonak, erőszakoskodjanak!!!!!!!!!!!! NEM KÉRÜNK BELŐLED GYURCSÓTÁNYISTA MAKIZAJ, TAKARODJ A KÖZÉLETBŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem
2021. november 22. 18:25
Igen. Orbán elárulja, hogy VALÓJÁBAN mit művel az EU. Te meg még odáig se jutottál el, hogy Európa nem azonos, hanrm tágabb fogalom, mint az EU.
zoles
2021. november 22. 16:12
Márki-Zay meg elakarja árulni Magyarországot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!