Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Budapestre jön az orosz külügyminiszter, a Szputnyik vakcináról is fog tárgyalni

2021. augusztus 17. 20:48

Jövő héten Magyarországra utazik Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, hogy többek között az orosz Szputnyik V vakcina uniós elfogadási kilátásairól is egyeztessen magyar kollégájával.

2021. augusztus 17. 20:48
null
Tudják, hogy például Magyarországon már régóta használják a Szputnyik V vakcinát, amelyről nagyon pozitív visszajelzéseket kapunk. Jövő héten Magyarországon leszek és természetesen ezt a témát is megvitatjuk”

– fogalmazott az orosz külügyminiszter. A Portfolio.hu számolt be arról, hogy az orosz Interfax hírügynökség szerint a két külügyminiszter budapesti találkozóján megvitatják majd az orosz oltóanyag uniós elfogadási kilátásait is.

Ismeretes, hogy az Európai Gyógyszerügynökség még mindig vizsgálja az orosz vakcinát s nem hagyták még jóvá annak az uniós használatát, hiába oltottak be belőle itthon majd' 2 millió dózisnyit.

Nyitókép: Moszkva, 2021. január 22. Az orosz külügyminisztérium sajtószolgálata által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert (b) fogadja Szergej Lavrov orosz külügyminiszter Moszkvában 2021. jnauár 22-én.
MTI/EPA/Az orosz külügyminisztérium sajtószolgálata

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lami
2021. augusztus 18. 09:33
Remélem vissza hoz pár elhurcolt műtárgyat .ami ott rohad náluk a pincében.
Mandinka
2021. augusztus 18. 00:54
Mo és Orbán végleg elszigetelődött, na. Aki nem látja az vak! Ez a Lavrov 30 éve játssza konzisztensen a meccset de az afgán színjátékhó mukkanni se mer, ezé nálunk bújik el mint kádár idején a tenoristák. Ps: figyelmeztetése közlöm h iróniának szántam. Lavrov az egyik ha nem a legnagyobb politikacsináló akire figyelni kell mert ő ma a lakmusz.
NOMan
2021. augusztus 17. 23:45
Cukros bácsi, nem kell a kutyulékod! Nyema!
Akitlosz
2021. augusztus 17. 23:05
Szijjártó azt mondta, hogy már nem vesz több szputnyikot. Pedig ha az a legjobb, akkor abból (is) kellene. De a politika fontosabb. Meg az EU egysége. A Krímből is de kivonult Oroszország, mert Magyarország nem ad el neki almát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!