Orosz Anna: A Momentum azért harcol, hogy az uniós pénzek az emberekhez jussanak

2021. július 20. 11:24

Erről még nem szólhattak Cseh Katalinnak.

2021. július 20. 11:24
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt, kiderült, hogy melyik politikus és holdudvara zsebelt be 4,5 milliárd forintnyi EU-s támogatást. A botrány kapcsán a Bennfentes szerkesztősége rámutatott: a Pannónia Nyomda Kft, amely jelenleg Halász Gábor, 2013 májusától 2018 januárjáig azonban a Momentum színeiben politizáló Cseh Katalin ügyvezetése alatt állt, nagyot kaszált az EU-s tendereken.

Momentum: Az EU-s pénzek „ne a kormányhoz, hanem az emberekhez” kerüljenek

A Bennfentes értesülése érdekes fényt vet a Momentum eddigi kampányára, amelyben hangsúlyos elemet kapott, hogy az uniós támogatások „ne a kormányhoz, hanem az emberekhez” kerüljenek. Ezt az üzenetet hangoztatta Orosz Anna is az ATV Start című műsorában még egy nappal azelőtt is, hogy kiderült: egy vezető momentumos politikusról szólhat az EU-s támogatások körüli botrány.

Mint a politikus fogalmazott:

a Momentum EP-képviselői is azért harcolnak, hogy az európai támogatások az önkormányzatokhoz, a civil szervezetekhez, mindennapi emberekhez jussanak.”

Orosz Anna kapcsolódó kijelentése az alábbi videó 8 perc 40 másodpercétől hallható:

Nyitókép: Orosz Anna Facebook-oldala

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tamas65
2021. július 22. 17:23
Azért megsunáznám, mindkettőt:)))), egyszerre?!
palicsi
2021. július 21. 19:55
"Momentum: Az EU-s pénzek „ne a kormányhoz, hanem az emberekhez” kerüljenek" De, most mé'? A Cseh Katalin nem ember? Nahát, akkor teljesült amit a momentum akart!
rókabácsi
2021. július 21. 17:50
de csak momentumos emberekhez!
rókabácsi
2021. július 21. 17:50
de csak momentumos emberekhez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!