Fidesz: Gyurcsány pártja most is az oltás ellen kampányol

2021. április 18. 16:29

A kormánypárt közleményében arra reagált, hogy a DK napközben felszólította a kabinetet, tűzzék ki a fekete zászlót a Parlamentre.

2021. április 18. 16:29
null

Gyurcsány pártja a vakcinák ellen gyűjtött aláírásokat és most is az oltás ellen kampányol – áll a közleményben, mellyel a DK fekete zászlós felhívására reagáltak, melyet a párt azután tett közzé, hogy elhunyt a koronavírus 25 ezredik áldozata Magyarországon.

Gyurcsány pártja azonnal vonja vissza a parlamenti határozati javaslatot, amelyben az oltás felfüggesztését kérik, mert bizalmatlanságot keltenek a vakcinákkal szemben és emberek életét sodorják veszélybe”

– írta a kormánypárt.

A Fidesz emlékeztet arra is, hogy a DK egyik önkormányzati képviselője azért halt meg, mert hitt Gyurcsány Ferencnek, nem fogadta el az oltást, és megbetegedett.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Newman
2021. április 20. 22:26
Ez jogos! És amíg nem vonják vissza, addíg nem is értem miért nem ezt nyomja a fidesz 0-24-ben! Ezzel az önbevallással az ellenzék, bukón van!!! SORRY
nyugalom
2021. április 18. 20:24
Kerdezze mar meg valaki Penz et feleseget?
hentes
2021. április 18. 19:30
Bíróság elé a mocskos DK-val.
geyza1947
2021. április 18. 18:53
Nem ez nem igaz. Nincsen pár ma Magyarországon akik oltás ellenesek lennének. Ez csak propaganda, de mielőtt célt érne, kiég. Jó lenne ha a fidesz valami uj kampány célt tűzne ki maga elé !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!