Kásler: 3-5 ezer ember vehet részt az orosz vakcina vizsgálatában

2020. december 07. 12:41

A miniszter szerint az a cél, hogy a magyar emberek csak garantáltan biztonságos és hatékony oltóanyaghoz juthassanak hozzá.

2020. december 07. 12:41
null

Az orosz vakcináról részletes tájékoztatást kapott moszkvai látogatása alkalmával a magyar delegáció, írja Facebook-oldalán Kásler Miklós. Az emberi erőforrások minisztere úgy fogalmaz, „szakembereink meggyőződtek róla, hogy a legmodernebb technológia és a WHO protokollok alkalmazásával készül az ottani oltóanyag”.

Az orosz fél nagyvonalú felajánlása szerint pedig hazánkban 3-5 ezer ember számára nyílhat lehetőség az orosz vakcina klinikai vizsgálatában való részvételre – tájékoztat Kásler Miklós. „A célunk ugyanis változatlan: a magyar emberek csak garantáltan biztonságos és hatékony oltóanyaghoz juthassanak hozzá!” – fogalmaz a miniszter.

(Facebook)

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tarnoki
2020. december 07. 13:31
Javaslom a Fidesz vezérkar beoltását! Álljanak az orosz vakcina mögé azzal, hogy beoltatják magukat és családtagjaikat.
neociprióta
2020. december 07. 13:15
kiváncsi lennék miként győződtek meg a magyar szakemberek az orosz vakcina alkalmazhatőságát és a gyártás technologiát illetően?????csupa kérdőjel .....
neociprióta
2020. december 07. 13:12
én minden egyes önkéntes esetén követelném a magyar kormánytól a vonatkozó egészségbiztositást és legalább 10 millió forintos haláleseti biztositást. Hajrá magyarok, Orbán veletek van...ja....és a cigány vajon beadatja majd magának ezt a nemzetbiztonsági kockázatot????LOL
hamusamu
2020. december 07. 13:09
Egy már engedélyezett vakcinát importálnak, aztán klinikai tesztnek vetik alá. Ez ám a bizalom. Talán nem kellene ismételten azt hazudni, hogy a Pfizer nem ad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!