The Waste Land

2020. április 28. 14:52

Friss zene Győrffy Ákostól és Németh Róberttől.

2020. április 28. 14:52

Először csak egy közös zenét, majd egy kerek, ötszámos, félórás lemezt készített a tavaly új szólóalbumot megjelentető HS7-tag, Németh Róbert és a Bajdázóból, valamint horhos nevű projektje révén zenészként, és író-költőként is ismert Győrffy Ákos, aki egyúttal a Mandiner szerzője is.

A projektről Győrffy Ákos azt mondta a Phenom'enonnak:

„Furcsa ez az egész, már ami a lemez létrejöttét illeti. Robi elküldött gitársávjai alapvetően dalok, dalkezdemények lennének, aztán mégsem lettek belőlük dalok, sőt, néha még a dalszerűségük is eltűnt a munka során. De nem ezzel kellett volna kezdenem, hanem azzal, hogy számomra a lemez készítése mellett ugyanolyan fontos volt az is, hogy közben egy folyamatos online beszélgetés zajlott Robival, amely ugyanannyira fontos volt (és marad), mint a konkrét szöszmötölés a zenével. Ezek az üzenetváltások (a lemez »munkanaplója«, ahogy elneveztük) beépültek a lemez darabjaiba, a rétegek közé.”

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lofejazagyban
2020. április 28. 16:30
kár hogy a cím T.S. Eliot egyik leghíresebb versének lopása. Nem illene jelezni? És miért nem magyar a cím? waste land címmel van jó pár zene már. A tartalom is olyan fantáziadús, mint a címadás?
zakar zoltán béla
2020. április 28. 15:00
King Crimson, Nice Emerson, Lake and Palmer-es.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!