Eddig több mint nyolcezren igényelték az autóvásárlási támogatást

2019. augusztus 07. 22:26

Beneda Attila államtitkár szerint a kormány minden forintot befektetésnek tekint, amit családtámogatásra fordít.

2019. augusztus 07. 22:26

Eddig több mint nyolcezren kérték a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását, babaváró hitelre is több ezren adták be igényüket; mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának családpolitikáért felelős helyettes államtitkára szerdán az M1 aktuális csatornán.

Beneda Attila kiemelte, a kormány minden forintot befektetésnek tekint, amit családtámogatásra fordít.

Beszélt arról is, hogy az iskolakezdés megterhelő a családok számára, ezért a kormány minden eszközzel próbál segíteni, például szeptember helyett már augusztusban kifizetik az alanyi jogon járó támogatásokat, így a családi pótlékot, a gyermeknevelési támogatást és a gyes-t.

(MTI)

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Royce2.0
2019. augusztus 08. 11:30
Eme nyolcezer jelentős része egyébként valszeg upgradelt, mert ellepték a piacot a használt 7 személyesek, le is nyomva a használtak árszintjét.
flesh ripper
2019. augusztus 08. 10:17
Ne Dácsia-csotrogányt! Ne támogassuk az oláhokat!
flesh ripper
2019. augusztus 08. 10:15
Nagyon helyes! Sok gyerek, szép új autó! Jár.
Zsusztina
2019. augusztus 08. 07:18
Jónak tartom a családok támogatását, csak egyedül ez az autóvásárlási támogatás nem jó. Van éppen elég autó az utakon. Arra kéne utat mutatni a fiataloknak, hogy autó - környezetszennyezés, zajszennyezés, műanyagszemét, szmog ... - nélkül még sokkal szebb az élet, a családi élet is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!