A magyar kultúra napja: 385 magyar szerző írásait gyűjtötték három kötetbe

2018. január 19. 12:40

A 21. század elejének kortárs magyar irodalmát mutatják be a háromkötetes A századelő irodalma című antológiacsaláddal a magyar kultúra napján.

2018. január 19. 12:40

Háromkötetes kortárs antológiacsaládot mutatnak be A századelő irodalma címmel a magyar kultúra napján, hétfőn este a Petőfi Irodalmi Múzeumban.

Az összesen 1776 oldalas trilógia átfogó módon mutatja be a 21. század elejének kortárs magyar irodalmát. A három kötet – A századelő költészete, A századelő novellái és A századelő gondolkodói – együttesen 385 szerző írásait gyűjti egybe, tizenhat év irodalmi terméséből, versekből, novellákból, esszékből válogatva.

A Magyar Írószövetség, a Magyar Napló Kiadó és a PIM közös rendezvényén közreműködik Hűvösvölgyi Ildikó, Lux Ádám és az Operaház Verdi kvartettje – olvasható a kiadó MTI-hez eljutatott közleményében.

(MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!