Valódi happy end egy rákos kismamánál

2014. április 16. 01:05

A mai modern kor egyik sajátossága, hogy a hírek túlnyomó része valamilyen tragikus, de legalábbis elkeserítő eseményhez kapcsolódik, úgymond a jó hír nem hír.

2014. április 16. 01:05

 Ezzel ellentétes előjelű, váratlanul pozitív végkifejletű az alábbi történet, amely a csaladhalo.hun jelent meg, de talán éppen ezért lehet érdekes.

 
 
Nagy-Britanniában diagnosztizáltak méhnyakrákot egy várandós anyánál. Az orvosok abortuszt javasoltak, mondván, hogy csak így élheti túl ezt a betegséget.
 Diane Mullineux azonban minden áron meg akarta tartani a gyermeket.
Jonathan Herid, az egyik liverpooli kórház sebésze  látva az asszony elszántságát, felajánlotta, hogy Diane - elsőként a világon - vesse alá magát annak a beavatkozásnak, amellyel mind őt, mind a babát meg lehetne menteni. Úgy sikerült eltávolítani a daganatot a méhnyakról, hogy közben a baba a méhben nem szenvedett károsodást.
A műtét idején Diane a 11. hétben volt, kislánya, Nancie pedig tökéletesen egészségesen, császárral született meg a 33. héten.
A szülés után az édesanya méhét eltávolították, majd egészségesnek nyilvánították.
 
Diane úgy nyilatkozott a Daily Mailnek, hogy időnként még mindig megcsípi magát: nem álmodik-e, valóban ott szuszog-e mellette kislánya. »Nanice nagyon különleges kisbaba, ő a mi kis csodánk«

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!