Nagy lejárató kampány várható 2014-ben

2013. október 15. 09:35

Videofelvételek, lejárató kampányok és jogi óvások fogják valószínűleg meghatározni a jövő évi kampányt – állítják szakértők, akik egyöntetűen egyetértenek abban, hogy ez nem szerencsés.

2013. október 15. 09:35

Baján a 32. szavazókörletben kellett megsemmisíteni a szavazás eredményét, miután a Fidesz kampánycsendsértést követett el. A hangulat ezután durvult el a városban, ahol megfigyeltek mindent és mindenkit. A Századvég elemzője szerint ez a baloldal érdeke volt, aki a választási csalást állította a kampány középpontjába, és ebben nem is volt sikertelen.

A Progresszív intézet elemzője, Filippov Gábor szerint a jövő évi országgyűlési kampány a lejáratásra fog épülni. Azt mindkét elemző elmondta, hogy ez semmiképp sem szerencsés, és árt a közhangulatnak.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. október 15. 15:45
Az állampárt képtelen emelt fővel veszíteni,mindenre képes a hatalomért...
tetigi
2013. október 15. 15:23
"Nagy lejárató kampány várható 2014-ben". A média meg már előre dörzsöli a tenyerét: nem maradnak téma és munka nélkül.
bigyomail
2013. október 15. 14:41
Ehhez minek kellettek elemzők? A kampány eddig is lejáratásra épült, ezt mindenki észre vette gondolom magától is. Aki meg kicsit is érdeklődik a politika iránt az meg tudja, hogy a két nagy párt a világ legismertebb lejárató-kampány szakértőjét alkalmazta. Egy Finkelstein-Werber párharc nem is lehet más. Ez volt a cél, hiszen ha más kampányt akartak volna, akkor más szakértőket vesznek fel.
kjkj945
2013. október 15. 14:35
Miért csak jövőre?? Az eddigiek is arra játszottak az ellenségnél, főként amióta beriberi placcra lépett!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!