Kormány: 800 millió médiafeladatokra és kommunikációra

2012. január 07. 09:20

A Miniszterelnökség kétfordulós közbeszerzés keretében keres vállalkozókat médiastratégia-alkotásra és médiatervezésre. A Közbeszerzési Értesítő szerint a kormány bruttó 800 millió forintot költene el a kiírásban meghatározott célokra.

2012. január 07. 09:20

Kétfordulós közbeszerzésen, bruttó 800 millió forint keretösszegig médiastratégia-alkotásra, és médiatervezésre keres vállalkozókat a Miniszterelnökség - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A fontosabb elvégzendő feladatok: média- és márkakommunikációs stratégia kidolgozása; médiakampányok tervezése; médiavásárlás; médiagyártás, továbbá kampányok utóértékelése és kutatások végzése.

A közbeszerzésre csak az jelentkezhet, akinek az elmúlt három évben a nettó árbevétele - összességében - elérte a 630 millió forintot, de egy évben több volt 315 millió forintnál. A kért feladatokból származó nettó árbevételének pedig - három év alatt - el kellett érnie az 50 millió, egy évben pedig a 25 millió forintot. A közbeszerzésre január 30-ig lehet jelentkezni. A második fordulóba jutott jelentkezőket február 8-ig értesíti az ajánlatkérő.
 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. január 07. 14:20
Nincs értelme! Tessék megbízni jó szakembereket, akik képesek adekvát választ adni még Kálmán Olgának is!
tarackos
2012. január 07. 14:01
Költséges dolog a kommunikáció, még a láthatatlan sikereket kidobolni is közel milliárdba fáj a zembereknek...
Aldo Raine hadnagy
2012. január 07. 13:18
Nagy esély van rá, hogy Rogán valamelyik szomszédja, vagy esetleg egy külföldön, Simicska vállalkozásaival egy helyen bejegyzett, elérhetetlen és ismeretlen tulajdonosi hátterű 2 hete alapított cég nyer.
már foglalt
2012. január 07. 11:21
inkább egy értelmes gazdasági miniszterre lenne szükség. ezt az elbaszást senki nem tudja lekommunikálni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!