Potencianövelő és mellműtét is jár a képviselőknek

2011. március 08. 12:35

Az Európai Parlament 2,9 millió fontos egészségbiztosítási keretet állapított meg a 736 képviselőnek, vagyis fejenként 1 millió 245 ezer forintot. Ebből az összegből plasztikai műtétek árát, potencianövelő számlákat, masszázsok és öregedés elleni készítmények árát is igényelhetik.

2011. március 08. 12:35

A Daily Mail című brit lap szerint az Európai Parlament 2,9 millió fontos, azaz 917 millió forintos egészségbiztosítási keretet állapított meg a 736 képviselőnek, vagyis fejenként 1 millió 245 ezer forintot. Ebből az összegből plasztikai műtétek árát, potencianövelő számlákat, masszázsok és öregedés elleni készítmények árát is visszaigényelhetik. A képviselőnők saját férjük és fiuk impotencia elleni szereit, illetve akár mellműtétek árát is leírhatják.

A keret a képviselők járulékbefizetéseiből áll össze, mondta el Tabajdi Csaba a Borsnak. A szocialista képviselő állítása szerint még nem vett igénybe szolgáltatást, és nincs is tudomása olyan magyar képviselőről, aki esetleg élt ezzel a lehetőséggel. A fideszes Őry Csaba szintén nem vett fel ebből a kasszából: „Fogorvosi vagy szemészeti ellátás után tudom, hogy vissza lehet igényelni, de mellműtétekről nem hallottam”. Szegedi Csanád tavalyi 400 ezer forintos szemműtétje árának felét igényelte vissza: „Jótékony célokra fordítottam a pénzt. Azt viszont elítélem, ha valaki a mellműtétjét finanszírozza uniós pénzből” – tette hozzá a jobbikos képviselő.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zero_Toleransz
2011. március 09. 10:29
Akinek nincs a pofáján bőr, annak felvarrnak azt is. És végre az Escort számlákat is leírhatják. A magyar parlamenti képviselők hamarosan tárgyalják itthon is az ügyet, mert sokan nem tartják elégnek a duplán felvehető költségtérítést. Mivel triplán nem tudják felvenni, így az egyetlen út a drasztikus emelés marad. Várhatóan egyhangúan támogatja majd a t. ház a kezdeményezést.
magnamater
2011. március 08. 17:19
Ekkora ellátásra van szükségük, hogy eljárhassanak a megszorítások ügyében, s megróják a demokrácia ellen vétő államokat
vendée
2011. március 08. 15:05
Remélem, a modern idők jegyében, a férfi képviselőknek is jár a mellnagyobbító műtét. Amennyiben nem, a rendelkezés diszkriminatív, és kérem, hogy a liberális frakció tiltakozzon!:-)
1,5 liter
2011. március 08. 14:44
...és akkor csodálkoznak, hogy a szélsőjobb erősödik?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!