Szavazatért mellműtétet

2010. augusztus 31. 10:14

Venezuelában egy parlamenti képviselőjelölt mellműtétet sorsolna ki a rá voksolók között. Az országban rettentő népszerűek a plasztikai beavatkozások, évente több mint harmincezer implantátumot ültetnek be, sokan pedig még hitelt is felvesznek a nagyobb cicikért.

2010. augusztus 31. 10:14

Hat dollárért árul támogatójegyeket Gustavo Rojas. A venezuelai politikus így gyűjt kampányára, ráadásul még ajándékot is ígért: aki vesz a tombolából, az részt vehet azon a sorsoláson, amelynek fődíja egy mellnagyobbító műtét.

A képviselőjelölt elmondta: szeretné a nőket is a saját oldalára állítani. Az országban rettentő népszerűek a plasztikai beavatkozások, évente több mint harmincezer implantátumot ültetnek be. Sokan még hitelt is felvesznek a nagyobb cicikért. Venezuelában szeptember 26-án tartják a választásokat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!