Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Hobbi-pálinkafőzők

2010. június 09. 13:07

A jó házi pálinka mértékletes használata nem utolsó eszköz a nemzeti boldogság kivívásáért vívott harcban. Ez az ital Magyarország esszenciája.

2010. június 09. 13:07
Zulik Ákos

Orbán 29 pontos intézkedéscsomagja magával hozza a kampány során is megígért pálinkafőzési liberalizációt. Ha a törvényt elfogadják, akkor a jó öreg házi gatyaszaggatót és a kisüstit ezentúl legálisan főzheti, kínálhatja Pista bácsi.

Ez kétségkívül a legjobb dolog, ami társadalmunkkal történhetett, különösen akkor, ha belegondolunk miféle mézes bodzának és málnának becézett kommersz pálinkaszerű likőr-förmedvények árasztották el az utóbbi időben a piacot. Generációmból egyesek már úgy gondolják, hogy ez a pálinka. Felvenni a kesztyűt a nemtudás ellen történelmi lépés.

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komka
2010. június 10. 10:22
Az EU-ban a franciák nyomulnak leginkább a barackpálinkájukkal, de a házi gönci sokkal jobb. Sajnos nem kap elég publicitást.
marcabru
2010. június 09. 20:08
Majd akkor nyomok lájkot a hírre, ha a jó magyar keménydrog után legalizálják az "idegen" könnyűdrogot is.
Gumimaci
2010. június 09. 16:51
A pálinkafőzés adójából beszedtek x milliót, ezt ellenőrizték a vámosok(fináncok) y milliárdért. A vámosokat minnél előbb hozzá kell csapni az "apehho". A költségvetés sokat megtakarítana a VPOP bérén és eggyel kevesebb helyen kellene tartani a korrupciótól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!