Szlovákiánál öregebb emberek várják Ficót

2009. szeptember 10. 14:55

Szécsényben fidelitasos és munkáspárti tüntetők várják Robert Fico szlovák és Bajnai Gordon magyar miniszterelnököt.

2009. szeptember 10. 14:55
Csütörtök délután találkozik Robert Fico szlovák és Bajnai Gordon magyar miniszterelnök Szécsényben. Szécsény utcáin több kisebb csoport tüntető készülődik a találkozóra. A tárgyalás helyszínére vezető, lezárt úttól körülbelül 100 méterre gárdisták gyülekeznek sok árpádsávos zászlóval és "Idősebbek vagyunk, mint Szlovákia" feliratú táblával. A megyei fidelitasosok "Nyelvében él a nemzet" pólóban, Thürmer Gyula és a munkáspártiak pedig "Nyelvtörvény nem, együttműködés igen" transzparensek alatt várakoznak. A lezárt területhez legközelebbi kocsmából hangos nemzeti rock szűrődik ki.

A találkozó színhelyén, a Szécsényi kastély előtti sétálóutcát lezárták. A lezárt út elején 100-150 ember álldogál a járdán, néhányan a helyi üzletek dolgozói, de vannak köztük tüntetők is. A 22-es út mentén erős a rendőri biztosítás. Páncélozott rohamrendőrök állnak több csoportban. A városba csütörtökre több tüntetést is bejelentettek.

Szlovákiánál öregebb emberek várnak Ficóra (Index)

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2009. szeptember 11. 09:56
Tudtam, hogy felike a hét törpe egyike!
sunázó
2009. szeptember 10. 18:47
Übermayer! Dolgoztál már bányában rohadék? Mert én már igen. Nem politikai indíttatásból. Menjünk le egyszer ketten...Várom az időpont javaslatot. Turha.
Übermayer
2009. szeptember 10. 18:45
ahhh elnéztem, a Gárdát a kőbányába...
sunázó
2009. szeptember 10. 18:42
Honphibu! Már azt hittem észhez térsz...Milyen nemzetiségű vagy kisköcsög?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!