Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Még Mónikának is drága a magánbölcsi

2009. szeptember 23. 14:03

A tévés a horribilis összegbe kerülő bölcsi helyett a nagyira és Olívia édesapjára, Mukli Gyulára bízza a bébicsőszködést.

2009. szeptember 23. 14:03
Szeptembertől újra munkába állt Erdélyi Mónika. Talkshow-jának felvételei odafigyelést és kemény munkát követelnek a kisgyermekes anyától. Mónika számára óriási dilemmát jelentett, hogy a forgatási napokon ki vigyázzon kislányára, Olíviára, ezért magánbölcsődét keresett. Az eredmény megdöbbentette: kisebb vagyonba kerül néhány órás felügyelet. Bár Mónikának nem kell fogához vernie a garast, hiszen a műsorvezetésen kívül több vállalkozása is hoz pénzt a konyhára, ezt az összeget nem képes kitermelni.

"Az önkormányzati bölcsődékbe csak azokat a piciket veszik fel, akinek a szülei rászorultak" – mondta Mónika. Majd hozzátette, hogy szerencsére ők nem azok, éppen ezért keresett magánbölcsődét a picinek. De azon ő is nagyon megdöbbent, hogy akár több százezer forintot is elkérhetnek azért, hogy délután ötig vigyázzanak a kicsire. Ekkora összeg viszont már nekik is sok, így Olívia nem fog bölcsibe járni, ráadásul a műsorvezető elmondása szerint ennyi pénzért már luxuskörülményeket várna az ember, ám sem a játékok mennyiségével, sem a kialakított játéktérrel nem voltak megelégedve. Így végül azt a megoldást választották, hogy Olíviára vagy Mónika édesanyja, vagy a kislány apukája vigyáz, amíg ő forgat.

Erdélyi Mónikának drága a maszek bölcsi (Bors)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ádámka
2009. szeptember 27. 17:42
Ki nem sz*rja le?
honphibu
2009. szeptember 23. 16:35
Bültethetné a vendégei közé a gyereket, hamar szétkapnák, mint bohóc a biciklit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!