Fotók! Rogán Antal Lyme-kórt kapott!

2009. június 19. 14:28

Az V. kerület polgármesterét a Balatonnál csípte meg egy kullancs, de már gyógyulóban van. Fotók azért készültek.

2009. június 19. 14:28
Rogán Antalt kutyasétáltatás közben csípte meg egy Lyme-kórral fertőzött kullancs. A polgármester még idejében felfedezte magán az élősködőt, így nem lett nagyobb baj. Rogán két héttel ezelőtt a Balaton-parton sétáltatta kutyáját, másnap reggel egy fél cseresznyemag méretű kullancsot fedezett fel a jobb alkarjában, ami körül egy jó ötcentis, piros folt terjedt. Felesége, Cili kutyájuk kullancskiszedő szerkezetével „kioperálta” a vérszívót. – Megijedtünk, mert egyre nőtt a piros folt – mesélte a Blikknek Rogán. "Elmentünk a körzeti orvoshoz, aki ránézésre megállapította, hogy Lyme-kórt kaptam. Fölkerestünk egy specialistát, aki ugyanezt mondta. Nyolchetes antibiotikum-kezelést írt elő." A polgármester kezéről eltűnt a piros folt, és mivel nem fertőző a betegsége, már dolgozik.

Rogán és a kullancs (Blikk)




Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
postmaster
2009. június 23. 15:09
aggódom...
Holdlátó
2009. június 20. 01:14
Mi az, hogy "idejében felfedezte"??? Ez kérem marhaság! :D Ha hazamegy és este a szundibundi elött megnézi magát, na akkor fedezi fel utoljára idejében... Ha a kullancs akkora már mint egy gyerekfej... az kérem már nem idejében. :)
de ki az a Gyurcsányi?
2009. június 19. 20:57
és a kiszedett kullancsról hol a fotó? követelem, hát így micsoda bulvár ez? akarom látni, ahogy Rogán vére kispriccel az elnyomott kullancsból
smalladam
2009. június 19. 18:05
bulvármester
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!