Meghalt a kisfiam, mégsem vagyok oltásellenes

2018. június 28. 16:07

Egyre jobban elszaporodott az internet világában az oltásellenesség. És egyre többször, szomorúan tapasztalom, hogy a kisfiam, Patkós Ádám esetét hozzátok fel példának az ellenességetek igazolására. Ne tegyétek! Le szeretném írni, hogy tragédiánk ellenére nem vagyok oltásellenes.

2018. június 28. 16:07
Patkósné Petrikó Tünde

„Ádám megbetegedését tehát valóban a BCG-oltás okozta, de nem azért, mert magával az oltással bármi probléma lett volna. 

A kórházi zárójelentés szerint a megbetegedése kiindulópontja egy „pontosan nem diagnosztizált immundefektus”, vagyis valamilyen vele született betegség miatt gyenge volt az immunrendszere, ezért tudta megtámadni a BCG-oltásban található, normális esetben ártalmatlan tbc-baktérium, és ezért alakulhatott ki a hosszas kezelés során számos további fertőzés. A halála közvetlen oka szeptikus sokk, vagyis fertőzés miatti súlyos keringési elégtelenség és szervkárosodás volt…

Ádám halála után a Facebookon kapcsolatba lépett vele a magyar oltáskritikus mozgalom egyik vezetőjeként ismert L. Csaba. (Ellene épp nagy közérdeklődéssel kísért büntetőper zajlik szándékos emberölés vádjával. A gyanú szerint L. és felesége hathetes kisfia azért halt meg agyvérzésben, mert a szülők nem adtak neki K-vitamint, majd késleltették az orvosi ellátását.)

Tünde eleinte nyitott is volt L. összeesküvés-elméleteire, hamarosan mégis szembefordult az oltásellenességgel. Ehhez a kezdőlökést az összeesküvés-elméleteket és áltudományokat ellenző-gúnyoló Chemtrail rajongói csoport egyik tagja adta: az orvos végzettségű ismeretlen a Facebookon kereste fel, hogy az oltásokról beszélgessenek. Tünde a segítségével tudta helyre tenni a történteket, és később ő maga is belépett a csoportba.

»Mikor már kezdett letisztulni a dolog, egyre biztosabb voltam benne, most már a férjem is, hogy akárhogy is történt, mert megtörtént valahogy, mégiscsak jó, hogy vannak oltások. Ez az első bizonyosság akkor volt, amikor az oviban kb. egy hónapig tombolt a bárányhimlő, és csak a lányom és egy másik oltott kislány nem kapta el a betegséget. (A lányom oltva van himlő ellen.) Láttam sok gyereket millió pöttyel, van, akik az intenzíven kötöttek ki súlyos szövődményekkel« – írta Tünde egy blogbejegyzésben.

Rengeteg beteg kisgyereket láttam, közvetlenül is, amilyen betegségek megelőzhetőek lettek volna, ha megkapják a kicsik az oltást. A kisfiam sajnos a millióból volt az egy. A sok-sok millióból egy, aki elkapta.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik